Prima pagină » Cancan » Disperare după eliminarea lui Robert Moscalu de la Survivor. Una dintre concurente a izbucnit și și-a uimit colegii

Disperare după eliminarea lui Robert Moscalu de la Survivor. Una dintre concurente a izbucnit și și-a uimit colegii

04 mai 2023, 09:27,
BZI.ro, în Cancan

În cadrul ediției Survivor România 2023, difuzată pe data de 3 mai la Pro TV, suspansul a atins cote maxime. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat, la consiliul de eliminare, care este concurentul care va pleca din Republica Dominicană. Vestea nu l-a doborât doar pe cel care a părăsit emisiunea, ci și pe o altă colegă, lăsându-se cu lacrimi și urlete.

Survivor România 2023 se apropie, cu pași repezi, de final. Rând pe rând, concurenții pleacă din Republica Dominicană și lasă deoparte viața grea din junglă, dar și speranța de a câștiga cei 100.000 de euro.

Disperare după eliminarea lui Robert Moscalu de la Survivor

Ștefania și Robert au fost cei doi concurenți propuși spre eliminare. Cei doi au trecut prin momente extrem de dificile, dar doar unul dintre ei și-a luat „adio” de la competiție: Robert Moscalu! Auzind vestea, spusă de către prezentatorul emisiunii, concurentul a izbucnit în lacrimi, spunând:

„Îmi doream să rămân în concurs. Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut, oamenilor de lângă mine cu care am conviețuit 4 luni, dumneavoastră… E uimitor ce am trăit, m-am dezvoltat pe toate planurile posibile.. O să îmi fie dor de Survivor România”

La scurtă vreme după ce Daniel Pavel a anunțat plecarea lui Robert Moscalu din Republica Dominicană, Andreea Moromete a izbucnit în lacrimi! Concurenta a început să țipe, șocându-și complet colegii de la consiliul de eliminare.

„De ce mereu oamenii reali și corecți au de suferit?”, a spus ea.

Înainte de a pleca definitiv din fața camerelor de filmare ale emisiunii Pro TV, Robert Moscalu și-a luat rămas bun de la foștii lui colegi, iar pe Andreea Moromete, a luat-o în brațe.

În timp ce se îmbrățișau, concurenta îi spunea că decizia publicul de acasă nu este deloc cea corectă, iar el încerca să o calmeze, rugând-o să aibă grijă de ea pe viitor.

Ștefania Stănilă, umilită la Survivor România: „Este ca o marionetă”

Se poate spune că Ștefania Stănilă a fost o „victimă a strategiilor”, la Survivor România. În ediția din 2 mai, concurenta a îndurat un tratament greu din partea celorlalți colegi de show. Însă o parte din foștii Războinici au fost cei care au nominalizat-o către eliminare. Mai cu seamă, Dan Ursa, Andreea Moromete, Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab i-au rostit numele când a venit momentul eliminării.

Primul care și-a expus punctul de vedere a fost Robert Moscalu, care i-a spus că nu o vede „reală și sinceră”:

„Din punctul meu de vedere, nu te văd reală, nu te văd sinceră. Și ai, oarecum, o strategie meschină. Am văzut acolo, cu Bianca”.

Comentarii
  • Vrajeala si la aia , alta prefacuta…avea posibilitatea de a l salva , de ce nu a facut-o?!!!
    Intreb pentru un prieten…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *