Actualitate

România are nevoie de un reset total. Toți politicienii responsabili de eșecul Schengen trebuie să-și depună demisiile. Poporul o cere

Publicat: 09 dec. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
România are nevoie de un reset total. Toți politicienii responsabili de eșecul Schengen trebuie să-și depună demisiile. Poporul o cere
Klaus Iohannis trebuie să-și dea demisia după eșecul istoric al României

România a ratat intrarea în Spațiul Schengen din cauza votului negativ din partea Austriei. După eșecul istoric înregistrat în 8 decembrie, toți actorii politici trebuie să-și prezinte demisiile. Vorbim despre politicieni precum Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu sau Lucian Bode. Poporul cere acțiuni concrete în această mare umilință istorică.

Pe de altă parte, menționăm faptul că Austria a votat împotriva aderării României la spațiul Schengen cu toate că țara îndeplinea absolut toate condițiile legale stabilite de Uniunea Europeană. Acest lucru este absolut imposibil de înțeles în contextul în care Austria ne-a considerat o țară nesigură, deși este printre cei mai mari investitori și datornici din țară. Firmele austriece au datorii de peste 100 de miliarde de lei, bani pe care statul trebuie să îi recupereze urgent.

Poporul vă cere demisia! Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă trebuie să-și prezinte demisiile

Poporul român a luat cu asalt rețelele de socializare după ce Austria a votat împotriva aderării la Spațiul Schengen. Toți cer demisii de onoare din parte politicienilor și susțin ideea unei resetări politice. Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă sau Klaus Iohannis sunt principalii vinovați pentru umilința istorică a poporului român. Aceștia trebuie să iasă în fața poporului și să-și prezinte, de urgență, demisiile. Acest lucru trebuie făcut pentru că un obiectiv de țară nu a fost atins, iar asta înseamnă automat semnarea unei demisii.

Poporul român s-a săturat ca de 30 de ani, fără absolut nicio excepție, țara să fie condusă de politicieni corupți, hoți și care reprezintă interesele străine. Atenție! Nu vorbim despre un anumit partid politic ci despre toată mocirla românească ce cuprinde toate formațiunile politice, fără discriminare. Toate partidele s-au dat mari și tari până când au ajuns la guvernare, ulterior punându-și cenușă pe cap. Poporul român trebuie să se trezească din adormire și să înceapă să ia măsurile necesare unui reset. Trebuie să îi boicotăm pe toți politicienii care au eșuat în încercare. Toti acești politicieni trebuie să răspundă penal pentru actele lor, pentru posibila trădare națională.

Vom reveni!

Comentarii
  • Poporul cere demisiile labarind pe tastarltura si in casa fiecare isi exprima si plange de dureroasele nemultumiri si saracieeeee. Pentru ei… romanii stau bine chiar daca mor de foame si altele. Cine este de vina?

Adauga un comentariu