Actualitate

Românii au tot mai multă încredere în candidatul PSD! 10 motive pentru care să votăm Viorica Dăncilă Președinte! – FOTO

Publicat: 22 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Pe măsură ce se apropie duminica alegerilor prezidențiale, din ce în ce mai mulți români confirmă că vor vota pentru candidatul PSD Viorica Dăncilă, în defavoarea actualului președinte, Klaus Iohannis. Vă prezentăm cele mai populare argumente pe care le menționează susținătorii și votanții Vioricăi Dăncilă, potrivit comentariilor și sondajelor de opinie din ultimele zile.

1. Viorica Dăncilă este puternică și face față oricărui adversar, dovadă fiind invitațiile la dezbatere pe care i le-a făcut contracandidatului său. Klaus Iohannis este laș, dovadă fiind frica de o confruntare cu contracandidata lui.
2. Viorica Dăncilă este o luptătoare, la dezbatere a stat în picioare, aproape 3 ore, continuu, și a răspuns unui maraton de peste 250 de întrebări. Klaus Iohannis este un bărbat comod, obosește repede, la dezbatere a stat tolănit pe un fotoliu, a cerut pauză după o oră, a cenzurat accesul jurnaliștilor și întrebările.
3. Candidatul PSD este o persoană competentă, cu foarte multe reușite, în doar 1 an și 9 luni cât a fost premier reușind să aducă economia țării pe locul 2 din Europa. Candidatul PNL nu a realizat nimic în 5 ani, singura realizare pe care a fost în stare să o spună fiind lupta sa cu PSD.

Viorica Dăncilă nu are niciun dosar penal

4. Viorica Dăncilă este cinstită, fără niciun dosar penal, fără probleme de corupție și va renunța la imunitatea funcției de Președinte. Klaus Iohannis are probleme legate de modul cum a dobândit cele 6 case din salariul de profesor și nu poate explica acest lucru, motiv pentru care are nevoie de imunitatea funcției.
5. Femeia Viorica Dăncilă a dat dovadă de respect, chiar și față de cei care au jignit-o în mod constant. Bărbatul Klaus Iohannis este arogant, refuză să stea de vorbă cu oamenii simpli, îi tratează urât pe cei care nu sunt de acord cu el.
6. Viorica Dăncilă este o persoană deschisă și comunicativă, pe când actualul președinte Iohannis refuză să comunice cu românii, nu a fost la nicio emisiune în tot mandatul său.
7. România are nevoie de un președinte muncitor și implicat, așa cum a dovedit dintotdeauna că este Viorica Dăncilă. În schimb, Klaus Iohannis este „marele absent”, despre a cărui muncă nu știm nimic. El doar a stat în vacanțe și a urmărit cu „atenție și îngrijorare” ce se întâmplă în țară.

Românii au tot mai multă încredere în Viorica Dăncilă

8. Românii au din ce în ce mai mare încredere că Viorica Dăncilă este omul care le poate apăra interesele. Klaus Iohannis și oamenii săi din PNL au batjocorit în mod inadmisibil România în afara țării.
9. Singurul candidat care garantează bunăstarea fiecărui român este Viorica Dăncilă și asta s-a văzut prin toate faptele bune pe care le-a făcut cât a fost prim-ministru. Nu trebuie să-i lăsăm pe Iohannis și cei din guvernul lui să facă ceea ce au anunțat deja: tăieri de pensii și salarii, impozite și taxe noi, concedieri masive.
10. Viorica Dăncilă este loială, este de 23 de ani membru al PSD, singurul partid care luptă pentru fiecare român. Total opus, Klaus Iohannis și-a calculat fiecare pas, s-a aliat cu cine i-a fost mai comod pe moment, inclusiv cu PSD, astfel încât să obțină beneficii personale.
Duminică, pe 24 noiembrie, votăm singurul candidat care merită să fie Președintele României. Votăm Viorica Dăncilă, poziția 2 pe buletinul de vot.
Comandat de Partidul Social Democrat-PSD, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008

Adauga un comentariu