Cancan

Rona Hartner a reușit să treacă peste divorț. În ce relații a rămas cu fostul soț

Publicat: 12 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rona Hartner a reușit să treacă peste divorț. În ce relații a rămas cu fostul soț
Actrița Rona Hartner se află într-un proces de vindecare după divorțul de Herve Camilleri

Îndrăgita actriță Rona Hartner a povestit recent că a reușit să treacă peste divorț și totodată a dezvăluit în ce relații a rămas cu Herve Camilleri. Reamintim că vedeta a trecut prin clipe cumplite, ea luptându-se la un moment dat cu un cancer de colon. Din fericire a învins temuta maladie, iar căsătoria de acum doi ani nu i-a adus fericirea sperată. Astfel, Rona și Herve au fost nevoiți să se despartă, fiecare urmându-și acum propriul drum în viață.

În urmă cu doi ani, actrița Rona Hartner se căsătorea cu iubitul ei Herve Camilleri, pe Coasta de Azur. Nunta celor doi a avut loc după ultima ședință de chimioterapie a Ronei, iar la eveniment au participat peste 150 de persoane. Ambii avea la activ câte un mariaj din care rezultase câte un copil – un fiu pentru Herve și o fiică pentru Rona. Din păcate, lucrurile nu au mers între ei, astfel că la mai puțin de doi ani aceștia s-au despărțit.

Ce lecție a învățat Rona Hartner după divorț

Rona Hartner și Herve Camilleri și-au spus adio definitiv. Actrița a trecut prin momente grele când s-a pronunțat divorțul, însă acum pare să fi găsit calea către vindecare. Recent, în cadrul unui interviu acordat, vedeta a dezvăluit în ce relații a rămas cu fost soț, dar și cu ce lecții de viață s-a ales, în urma unei noi căsnicii eșuate.

Rona Hartner a fost destul de discretă în privința a ceea ce a trăit după divorțul de Herve Camilleri și nu a dorit să intre în detalii. Totuși, acum, când rana actriței a început să se vindece, aceasta a ținut să povestească cu ce lecții importante de viață a rămas din experiența mariajului destrămat.

„Din această experiență a divorțului am învățat, ca femeie, că nu contează bunele intenții pentru un cuplu. Cuplul, de fapt, contează numai pentru el însuși. Dacă un cuplu nu este destul de solid, chiar dacă sunt proiecte făcute împreună, pot fi și copii implicați, cuplul nu rezistă. Trebuie să vezi și ce a fost rău din vina ta. Nu trebuie să te simți victimă, chiar dacă te-a trădat partenerul. După o relație care a eșuat, trebuie să ieși din eșec și să lupți. Fuga este rușinoasă, dar e sănătoasă uneori. Însă, decât să stai într-o relație care nu este benefică, mai bine îți vezi de viață”, a precizat Rona Hartner.

În ce relații a rămas cu fostul soț

Chiar dacă a trăit alături de Herve Camilleri o poveste impresionantă de dragoste și a crezut, la un moment dat, că și-a găsit sufletul pereche, Rona Hartner a dezvăluit că relația pe care o are acum cu fostul soț este una distantă. Actrița a recunoscut că a încercat să îi vorbească celui care i-a fost partener de viață, însă bărbatul a refuzat orice discuție.

„Cu fostul soț sunt într-o relație distantă, am încercat să mă apropii de el, să vorbim puțin pe plajă. Dar nu a vrut să discute. Respect faptul că vrea această distanță. Am multe să-i mai spun, să-i mai povestesc, dar mă abțin și eu să scriu scrisori și chestii, pentru că are nevoie și el să se reconstruiască. Suntem la o distanță identică unul de celălalt. E mai bine și mai sănătos”, a mai adăugat Rona Hartner, cu privire la divorț.

Adauga un comentariu