Cancan ultimă oră

Roxana Nemeș vârstă: Contiuă să facă furori printre bărbați la 32 de ani!

Publicat: 10 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Roxana Nemeș vârstă Contiuă să facă furori printre bărbați la 32 de ani
Anul trecut, Roxana a fost cerută în căsătorie de Călin Hagima

Roxana Nemeș, frumoasa blondă de la Survivor România 2021, nu-și arată vârsta, continuînd să sucească mințile bărbaților cu formele ei.

Luna viitoare, Roxana Nemeș va împlini 32 de ani, dara asta nu înseamnă că nu este o femeie frumoasă, dorită de foarte mulți bărbați cu ban idin România.

Roxana Nemeș, vârsta doar o simplă cifră

Participarea la Survivor Românai 2021 poate fi considerată un restart al carierei Roxanei Nemeș, aceasta apărând din nou în lumina reflectoarelor.

Originară din Târgu Mureș, frumaosa blondină, a făcut Facultatea de Jurnalism din Târgu Mureș, după care a lucrat alături de părinții săi la o companie multilevel marketing.

După o încercare în modeling, Roxana și-a început cariera în muzică, odată cu întâlnirea lui Radu Groza.

Până a deveni cântăreață, Roxana a apărut în showbiz-ul românesc la rubrica Fata de la pagina 3. Ulterior, Roxana a dat marea lovitură pozând în revista Playboy. Conștientă de formele ei care îi înnebunesc pe bărbați au făcut-o să pozeze goală pentru wowbiz, printre cărți, în Biblioteca Metropolitană București.

Cele mai de succes melodii ale Roxanei Nemeș sunt „Mă dezbrac de secrete”- melodie lansată în 2015, „Drog Letal”- lansată în 2017, „Doare frumos”- melodie lansată în 2018. Una dintre cele mai apreciate melodii ale Roxanei Nemeș rămâne „Știi că sunt aici”, piesă lansată de Roxana Nemeș în 2012, la puțin timp după ce a apărut pe scena muzicală.

Cum a fost Roxana Nemeș cerută în căsătorie

Anul trecut, Roxana a fost cerută în căsătorie de partenerul ei de viață, Călin Hagima. Totul s-a întâmplat în centrul Capitalei, sub privirile tuturor celor aflați în zonă.

Roxana era în faţa unui magazin în care a apărut scris, pe un panou publicitar gigant, mesajul cu cererea în căsătorie.

Frumoasa blondină a fost extrem de emoţionată și a acceptat imediat inelul de logodnă, o superbă bijuterie din aur alb cu diamante negre în valoare de peste 20.000 de euro.

Roxana și omul de afaceri cu 11 ani mai mare ca ea formează un cuplu de câțiva ani. Chiar dacă de-a lungul timpului ambii au fost implicați în scandaluri cu conotații sexuale, ei au continuat să fie împreună. De altfel, Roxana este foarte încântată de relaţia cu Călin, neascunzând faptul că îș idorește o familie fericită şi un copil.

Adauga un comentariu