Cancan

Roxana Vancea are un soț de milioane. Cum o răsfață Dragoș Paiu pe frumoasa vedetă 

Publicat: 12 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Roxana Vancea are un soț de milioane. Cum o răsfață Dragoș Paiu pe frumoasa vedetă 
Roxana Vancea se declară o femeie împlinită, asta pentru că e mămică a doi băieți, Zian, bebelușul nou-născut, dar și Milan, fiul lui Dragoș Paiu din prima căsătorie

S-a remarcat în lumea mondenă prin aparițiile provocatoare și fizicul de invidiat, însă puțini sunt cei care știu că Roxana Vancea are un soț de milioane. Focoasa brunetă și-a găsit fericirea în brațele unui antrenor de fitness și a povestit cum o răsfață Dragoș Paiu pe frumoasa vedetă.

Roxana Vancea are un soț devotat

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac, frumoasa Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu, spre surprinderea admiratorilor ei. Vedeta declarase de nenumărate ori că nu se va căsători niciodată, dar se pare că și-a schimbat radical părerea după ce l-a întâlnit pe bărbatul care i-a cucerit inima. 

Bruneta și-a luat în serios rolul de soție și mamă, ocupându-se de creșterea lui Milan, băiatul lui Dragoș din prima căsătorie. Roxana Vancea are o relație extrem de apropiată cu Milan, iar acum așteaptă un bebeluș împreună cu celebrul antrenor de fitness, Dragoș Paiu.

Soțul frumoasei vedete este extrem de grijuliu și nerăbdător să devină tată pentru a doua oară. La fel de emoționată este și Roxana Vancea care abia așteaptă să își țină copilul în brațe și se gândește cum va fi în ipostaza de mamă.

„Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea. Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi. O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă. Îmi doresc să fiu 100% implicată, dar le-am promis mamei și soacră-mii că le voi permite să mă ajute.

Și ele vor să se bucure de pitici. Și atunci, probabil că 2-3 ore, când o să mă întorc la muncă, o să îl las cu Dragoș sau cu una dintre ele. În rest, vreau să fiu prezentă non-stop. Să fiu prima care vede tot ce va face el pentru prima dată. Nu vreau să ratez nimic.”, a povestit Roxana Vancea.

De-a lungul timpului fosta iubită a lui Mihai Bendeac a trecut prin câteva transformări fizice. Bruneta a atras mereu privirile celor din jur cu formele sale voluptoase, dar și cu tatuajele pe care și le-a făcut recent. 

În prezent, aceasta este o soție fericită alături de Dragoș Paiu, bărbatul căruia îi va dărui un copil.

Cum o răsfață Dragoș Paiu pe frumoasa lui soție

Roxana Vancea a ajuns în atenția publicului prin relațiile tumultoase cu mai mulți bărbați celebri, dar și prin aparițiile provocatoare. A fost una dintre cele mai râvnite femei din România, dar acum este o soție devotată și o mamă fericită.

Frumoasa vedetă a mărturisit în cadrul unui interviu că soțul ei o răsfață mereu și este grijuliu, mai ales acum, în perioada sarcinii. 

„E foarte atent cu mine, mai ales că am o sarcină cu risc. Nu mă lasă să fac nimic în casă și mereu mă roagă să-i dau sarcini, să nu mai fac singură nimic. Mă menajează mereu, e atent să mănânc toate mesele, să mă odihnesc, ieșim mereu să mă plimb. Și mi-a făcut toate poftele cu dorința mea de a pleca peste tot cu Milan. Oriunde am cerut să mergem, a fost de acord, oricât de obositor a fost.”, a declarat bruneta.

De asemenea, Roxana Vancea a recunoscut că este geloasă deoarece soțul ei este un bărbat râvnit, dar și Dragoș Paiu are momentele lui de gelozie. Focoasa brunetă a șters o parte din fotografiile provocatoare de pe rețelele de socializare, fiind mai atentă la aparițiile sale publice.

„Eu n-am fost geloasă în viața mea până să îl întâlnesc pe Dragoş! Acum sunt, nu pentru că îmi dă motive, ci pentru că e un bărbat foarte frumos şi foarte râvnit.

Este un bărbat gelos. Nu îmi arată nici mie câteodată asta. Cred că m-aş îngrijora mai tare dacă nu ar fi gelos. Am şters pozele în care apărea altcineva, care evident nu mai făcea parte din viața mea şi câteva  poze  mai „obraznice” să zic aşa, în costum de baie sau lenjerie, dar asta nu din cauza lui, ci atunci când l-am înscris pe Milan la grădiniță şi eram urmărită pe Instagram sau Facebook de alte mămici sau educatoare”, a spus îndrăgita vedetă.

Roxana Vancea are o căsnicie frumoasă alături de soțul ei, Dragoș Paiu. Bărbatul o răsfață pe frumoasa lui parteneră de viață și o susține mereu, spre încântarea focoasei brunete. 

Adauga un comentariu