Magazin

Rugaciunea care iti poate schimba viata in mod miraculos. Trebuie spusa dimineata si seara, timp de o luna

Publicat: 17 aug. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rugaciunea care iti poate schimba viata in mod miraculos. Trebuie spusa dimineata si seara timp de o luna
1

Vreau sa-ti vorbesc despre o rugaciune ce poate in mod miraculos sa-ti schimbe viata. Ea este foarte puternica si aduce rezultate de fiecare data.

Dupa aceasta rugaciune, in viata ta vor avea loc niste evenimente extraordinare, pe care acum nici nu ti le poti imagina.

S-ar putea ca niste rude sa-ti lase vreo mostenire, ai putea primi o noua ofera de lucru bine platita sau pur si simplu se va gasi un om care-ti va oferi un dar ce-ti va schimba viata.

Rugaciunea trebuie s-o spui dimineata si seara, imediat dupa si inainte de culcare, timp de o luna. Eu am folosit-o doar de 3 ori in viata mea si de fiecare data am avut schimbari minunate.

Este o rugaciune din cartea „Puterea extraordinara a subconstientului tau” de Joseph Murphy

„Darurile lui Dumnezeu sunt darurile mele. Eu savurez fiecare moment al acestei zile. Cu mine sunt armonia, pacea si belsugul Domnului. Iubirea Dumnezeiasca radiaza de la mine, binecuvantandu-i pe cei ce ma inconjoara. Iubirea Dumnezezeiasca ma tamaduieste acum. Nu ma tem de rau, pentru ca Dumnezeu este cu mine. Eu sunt inconjurat mereu de lumina sfanta ce propaga iubire si putere. Eu afirm, stiu, simt si cred convins si pozitiv ca puterea iubirii Dumnezeiesti ghideaza, vindeca si are grija de toti membrii familiei mele si de toti cei, pe care-i iubesc.

Eu ii iert pe toti si imprastii sincer iubirea Dumnezeiasca, pacea si bunavointa catre toti oamenii, indiferent unde nu s-ar afla. In centrul fiintei mele domneste pacea, pacea de la Dumnezeu. In aceasta liniste eu simt iubirea, puterea si carmuirea Domnului. Eu sunt orientat intr-un mod Dumnezeiesc in toate caile mele. Eu sunt propagatorul iubirii, adevarului si frumusetii Dumnezeiesti. Eu simt cum prin mine curge raul Dumnezeiesc al lumii. Eu stiu ca toate problemele mele se vor dispersa in mintea Domnului. Caile Domnului sunt caile mele. Cuvintele pe care le rostesc ajung acolo unde le trimit. Eu ma bucur si ridic la ceruri recunostinta mea, constientizand ca voi primi raspuns la rugaciunea mea. Cu siguranta, asa va fi.”

Citeste aceasta rugaciune sincer, cu emotie. Iar rezultatele nu vor intarzia sa apara, indiferent care are fi problemele tale.

Adauga un comentariu