Cancan ultimă oră

S-a aflat! Ce salarii au matinalii Răzvan și Dani

Publicat: 30 mart. 2021
Răzvan Simion și Dani Oțil
Răzvan Simion și Dani Oțil

De 13 ani Răzvan Simion și Dani Oțil îi țin în priză pe români în fiecare dimineață. Cei doi matinali sunt veterani în domeniu și se pricep de minune la ceea ce fac, de aceea remunerația lor este pe măsură. Mulți dintre telespectatori s-au întrebat cât încasează cei doi de la Antena 1, iar speculațiile au fost multe.

Răzvan și Dani fac echipă încă de dinainte de a apărea pe micile ecrane. Ce doi se cunosc de ani buni, iar chimia dintre ei i-a dus în topul preferințelor publicului. Fiind unii dintre prezentatorii de top de la Antena 1, matinalii se pot mândri cu venituri frumușele.

De-a lungul timpului au apărut tot felul de speculații referitoare la salariu pe care îl încasează cei doi, însă nicio sumă nu a fost confirmată de prezentatorii tv. Deși nu au vorbit despre acest subiect, se pare că matinalii ar primi cât 10.000 de euro pe lună fiecare.

Răzvan și Dani, cei mai simpatici matinali

Răzvan Simion și Dani Oțil fac o echipă perfectă. Cei doi matinali se completează de minune și au ajuns în topul preferințelor telespectatorilor. Unul este artist, celălalt este calculat, iar împreună formează un duo spectaculos, lucru certificat în anii de carieră.

„Se întâmplă foarte des să avem astfel de discuții, mai ales în ceea ce privește momentele din emisiune. El este un artist, iar eu sunt un om calculat, pragmatic. Întotdeauna, când discutăm despre asta, Răzvan vrea să facă totul cât mai spectaculos, cât mai pompos. ar eu mereu cer detalii tehnice, întreb câte minute durează, cum se realizează și așa mai departe. Când văd că se enervează îi spun: Bine, facem cum zici tu, dar prezint eu momentul!”, a declarat Dani Oțil, în urmă cu ceva timp.
Adauga un comentariu