Magazin

S-a dus la ginecolog, iar dupa consult, medicul a intrebat-o daca mananca aripioare de pui. Ce a aflat, i-a schimbat viata

Publicat: 12 nov. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-a dus la ginecolog iar dupa consult medicul a intrebat-o daca mananca aripioare de pui. Ce a aflat i-a schimbat viata
1

O femeie din Statele Unite ale Americii s-a dus la ginecolog, la un control de rutina, dar a avut parte de o surpriza neplacuta.

In urma controlului, medicii i-au depistat un chist ovarian de dimensiuni considerabile. Ea a facut operatia necesara pentru eliminarea acestuia si a crezut ca problema s-a rezolvat o data pentru totdeauna.

Cateva luni mai tarziu, aceasta a inceput sa se simta ciudat, asa ca a mers la un nou control ginecologic, pentru o noua consultatie.

Medicul a intrebat-o atunci daca are obiceiul de a manca aripioare de pui frecvent. Femeia a dat un raspuns afirmativ, fiind un pic nedumerita de intrebarea ginecologului.

Ulterior, ea a aflat si explicatia. Pentru a creste cat mai rapid, puii sunt injectati in zona gatului si a aripilor cu hormoni de crestere. Acesti steroizi au efecte extrem de nocive daca ajung constant in corpul uman.

Aceste substante au dus la reaparitia unui chist, organismul femeii fiind deja slabit de la prima afectiune.

O crestina devotata a mers la ginecolog. Imediat dupa consultatie, logodnicul a parasit-o!

O tanara din Siberia, crestina devotata si membra a unei familii extrem de religioase, si-a schimbat viata intr-un mod nu tocmai placut dupa o simpla vizita la ginecolog.

Ea urma sa se casatoreasca, iar inainte de a merge in fata altarului s-a dus la medicul ginecolog, pentru un control de rutina. Conform publicatiei Siberian Times, in timpul consultatiei, medicul a dezvirginat-o partial, din neatentie, cu ustensilele pe care le-a folosit. Familia fetei a aflat aceasta intamplare, iar acest lucru a provocat o adevarata drama.

Mai mult decat atat, logodnicul ei, un tanar la fel de religios, a aflat si el cele intamplate. El a decis sa mearga cu iubita sa la un alt medic pentru investigatii amanuntite.

In momentul in care ginecologul i-a spus ca fata avea himenul partial perforat, acesta a banuit-o ca este infidela si ca a inventat povestea cu neatentia primului medic. Decizia finala a tanarului a fost sa o paraseasca pe viitoarea sa nevasta.

Furioasa, tanara l-a dat in judecata pe ginecologul care a comis greseala. Acesta a fost demis pentru malpraxis si obligat sa-i plateasca fetei o despagubire pentru eroarea comisa.

Ginecologii au dezvaluit ce ii deranjeaza cel mai tare la pacientele lor!

Medicii ginecologi au un rol foarte important si nicio femeie nu ar trebui sa se sfiasca sa mearga la un consult. Ginecologia este ramura medicala care se ocupa de organele de reproducere, sarcina si nastere, iar ginecologii sunt obisnuiti sa se confrunte cu tot felul de probleme ale femeilor.

Cu toate acestea, ei au parte si de paciente care ii scot din sarite. Acestia au dezvaluit ce ii deranjeaza la cele care le trec pragul si ce nu ar trebui sa faca femeile care vin la ei.

1. Nu iti pune singura diagnosticul dupa o cautare a simptomelor pe Google. Singurul care poate diagnostica in mod corect este ginecologul.

2. Nu iti anula programarea pentru ca esti la menstruatie. Ginecologul stie ce inseamna asta si nu ar trebui sa iti fie rusine.

3. Trebuie sa stai in pozitia corecta pe masa de ginecologie si poti sa te urci singura acolo

4. Daca mergi la un ginecolog nou, trebuie sa ii spui daca ai copii si daca i-ai adus pe lume in mod natural sau prin cezariana.

5. Nu uita de testul Papanicolau. Acesta se face la trei ani si este simplu si rapid. Ginecologii recomanda femeilor sa-l faca si cu siguranta medicului tau nu ii va placea daca au trecut ani de zile si tu nu l-ai facut.

6. Sa nu te simti rusinata si sa nu-i ascunzi medicului problemele care se intampla in zona ta intima. El trebuie sa stie ce ti se intampla pentru a te ajuta sa scapi de neplaceri.

7. Vorbeste deschis despre viata ta intima. Ginecologii vad si aud lucruri ciudate tot timpul, nu esti singura care poate avea chestii dubioase de spus.

Adauga un comentariu