Cancan ultimă oră

S-a inecat la Mangalia! Pe cine au scos salvamarii din apa

Publicat: 08 iul. 2020

Șapte persoane, dintre care patru minori, s-au aflat în pericol de înec miercuri, pe litoralul românesc.Un bărbat din județul cluj a fost resuscitat fără succes pe o plajă din Mangalia. Un bărbat de 47 de ani din județul Cluj s-a înecat miercuri în mare în dreptul plajei Laguna din Mangalia.

Pompierii de la ISU Dobrogea au primit un apel la 112 despre faptul că șapte persoane, din care patru copii, se aflau în pericol de înec. S-a intervenit cu mai multe ambulanțe SMURD și SAJ, dar și cu o barcă, iar cele șapte persoane au fost aduse la mal cu ajutorul salvamarilor.

„Un bărbat se afla în stop cardio-respirator și s-au efectuat manevre de resuscitare peste 50 de minute, fără rezultat, astfel că a fost declarat decedat”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță. Polițiștii constănțeni au declarat la rândul lor că bărbatul înecat avea 47 de ani și era din comuna Florești, județul Cluj.

Fotbalist de 13 ani, înecat în Marea Neagră

Mario dispăruse de joi, 25 iunie, în apele Mării Negre, în dreptul Hotelului Flora din Mamaia. Salvamarii cu bărci şi sky-jet-uri, ambarcaţiunile Gărzii de Coastă, scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea şi un elicopter SMURD care a survolat ţărmul Mării Negre au început imediat căutările. Trupul neînsuflețit al lui Mario a ieşit la suprafaţă abia duminică dimineaţa, 28 iunie, în jurul orei 8.20, prins între stabilopozi, la pasarela de la Hotel Victoria din Mamaia.

Clubul Sportiv Metalul Constanța, la care a activat băiatul, a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Astăzi, 28-06-2020, marea ne-a adus la țărm trupul neînsuflețit al jucătorului nostru, VAȘCU MARIO, la 3 zile după ce a fost înghițit de valuri. Este o mare tragedie când moare un copil atât de curat la suflet, care avea tot viitorul în față. VAȘCU MARIO a făcut primii pași în sportul lui preferat, fotbalul, la Metalul Constanța, 01-09-2014. VAȘCU MARIO era un prieten devotat care credea în spiritul de echipă, era un copil ambițios care muncea mult pentru rezultatele sportive, era motivat să facă performanță și să câștige.

Adauga un comentariu