S-a scos la concurs postul de manager pentru Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași. Robert Dâncă: „Îmi voi depune dosarul pentru o nouă candidatură, deoarece am o activitate de 6 ani de zile în spital!”

S-a scos la concurs postul de manager pentru Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași. Robert Dâncă: „Îmi voi depune dosarul pentru o nouă candidatură, deoarece am o activitate de 6 ani de zile în spital!”

24 mai 2022, 02:02,
Codruța Șoroagă, în Local

Consiliul de Administrație al Maternității „Cuza Vodă” din Iași a scos, pe 20 mai, la concurs postul de manager. Dosarele de concurs se pot depune până pe 21 iunie 2022, urmând să fie verificate până pe 23 iunie.  Pe data de 28 iunie, candidații își vor depune proiectele de management, urmând ca acestea să fie susținute, în mod public, în data de 4 iulie. Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate pe 8 iulie 2022, la ora 15.00.

Pentru a participa la concurs doritorii trebuie să îndeplinească o serie de criterii. Trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit, să fie absolvenți de învățământ superior medical, juridic sau economico-financiar. De asemenea, persoanele care doresc să candideze pentru postul de manager al Maternității „Cuza Vodă” din Iași trebuie să  fi absolvit și cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății, fie să absolvenți ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ. Candidații trebuie să aibă și cel puțin 2 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare, sa fie apte din punct de vedere medical și să nu fi împlinit vârsta standard de pensionare.

Se caută manager pentru Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași: Pot candida persoanele cu studii în domeniul medical, juridic sau economico-financiar

Consiliul de Administrație al Maternității „Cuza Vodă” din Iași a scos la concurs funcția de manager. Anunțul a fost făcut public pe data de 20 mai 2022, urmând ca în următoarea lună potenţialii candidaţi să aibă posibilitatea de a vizita spitalul sau de a solicita documente relevante, necesare pentru a întocmi un plan de management. Dosarele de concurs se pot depune până pe 21 iunie 2022, urmând să fie verificate până pe 23 iunie.

În ultimii ani, Maternitatea „Cuza Vodă”, cea mai mare din Moldova, a fost condusă de economistul Robert Dâncă, fost preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Iaşi, postul fiind ocupat tot prin concurs. Acesta urmează  să-și depună o nouă candidatură pentru postul de manager al unității medicale.

„Îmi voi depune dosarul pentru o nouă candidatură, deoarece am o activitate de 6 ani de zile în spital și numeroase proiecte derulate și aflate în desfășurare. Este un termen pentru depunerea proiectului, voi analiza, deocamdată singura declarație este că îmi depun dosarul” a declarat Robert Dâncă, manager Spitalul Clinic Obstetrică- Ginecologie „Cuza Vodă” Iași

Calendarul concursului de angajare

Dosarele de concurs se pot depune până pe 21 iunie 2022. Concursul privitor la angajarea de manager la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași prevede 2 etape. În primă fază, în data de 23 iunie 2022,  se va desfășura etapa de verificare a dosarelor de concurs. Pe 23 iunie 2022, la ora 13.00, se va afișa rezultatul verificării dosarelor de concurs. Candidații vor putea să depună contestații privind rezultatul verificării dosarelor până pe 24 iunie 2022, la ora 13.00. Pe 27 iunie, ora 13.00, se vor afișa rezultatele contestațiilor privitoare la verificarea dosarelor de concurs. Pe 28 iunie,  se vor publica proiectele de management. Persoanele interesate să ia parte la susținerea proiectelor de management își vor prezenta intenția în acest sens în data de 29 iunie 2022, în intervalul orar 8.00-10.00.

De asemenea, ieșenii interesați să pună întrebările legate de proiectele de management le vor transmite pe 29 iunie 2022, între 11.00-12.00. Pe 4 iulie 2022, va avea loc data susținerii publice a proiectelor de management. Pe 5 iulie 2022, ora 14.00, se vor afișa rezultatele probei susținerii și evaluării proiectelor de management. Contestațiile vor putea fi depuse până pe 6 iulie 2022, ora 14.00. Rezultatele în urma contestațiilor vor fi pe 8 iulie 2022, la ora 14.00, urmând ca pe 8 iulie 2022, la ora 15.00, să fie afișate rezultatele finale ale concursului de angajare manager în cadrul Maternității „Cuza Vodă” din Iași.

Comentarii
  • Si ce ai facut pentru spitalul asta incompetentule? Inafara de faptul ca l-ai umplut de pilele tale si ai fraudat concursurile de angajare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *