Local

S-a strigat DEMISIA la PSD Iaşi după înfrângerea dureroasă la alegerile locale. Trio-ul Camelia Gavrilă- Maricel Popa- Cristian Stanciu trebuie să plece după rezultatele rușinoase din județ – VIDEO

Publicat: 27 sept. 2020
Camelia Gavrilă și Maricel Popa ar trebui să iși dea demisia dupa esecul de la alegerile locale 2020
Camelia Gavrilă și Maricel Popa ar trebui să iși dea demisia dupa esecul de la alegerile locale 2020

Înfrângerea dureroasă de care a avut parte PSD Iaşi a stârnit revolta membrilor formaţiunii politice. După conferinţa de presă susţinută de Camelia Gavrilă şi Maricel Popa, unii membrii a-i formaţiunii politice au început să strige în sală: DEMISIA. PSD a pierdut în orașul, cel mai probabil, Podu Iloaiei, dar și Schitu Duca și Popricani, în trecut adevărate fiefuri social-democrate.

Iată cum managementul defectuos a lui Maricel Popa a dus PSD la un minim istoric în județul Iași.

În aceste condiţii, după eşecul răsunător de la alegerile locale 2020, Camelia Gavrilă și Maricel Popa ar trebui să îşi dea demisia de onoare, dacă o mai au. În trecut, după fiecare înfrângere suferită de PSD, liderii formaţiunii şi-au prezentat demisia instant. Aşteptam ca şi la Iaşi acest lucru să se întâmple, mai ales datorită faptului că Măricel Popa a pierdut absolut orice luptă din acest an. Vorbim de alegerile europarlamentare, iar acum de alegerile locale din Iași.

Exit-poll alegeri locale 2020 Iași! Mihai Chirica a câștigat Primăria Municipiului Iași. Costel Alexe, județul Iași – LIVE VIDEO

Aşteptam, aşadar, demisiile lui Maricel Popa şi Camelia Gavrilă.

În altă ordine de idei, la Iaşi, PNL a câştigat atât Primăria Iaşi, prin Mihai Chirica, cât şi şefia Consiliului Județean Iaşi prin ministrul Costel Alexe.

Momentan, rezultatele la care facem trimitere sunt din exit-poll-uri. Totuşi, menţionăm faptul că situaţia nu poate să se schimbă datorită diferenţei mari dintre primele locuri.

Alegeri locale 2020. Iată cum au primit rezultatele dezastruoase membrii PSD Iași. Li se cere demisia Cameliei Gavrilă și a lui Maricel Popa – Live Video, Galerie Foto

 

Primele reacții ale candidaților din Iaşi ai Alianţei USR-PLUS, după închiderea secțiilor de vot, numai pe BZI. RO. Iată rezultatul exit-poll-ului – Live Video

Comentarii
 • Maricel Popa – un nenorocit incult și trădător și Camelia Gavrilă – o țoapă infatuata – trebuie dați afară din PSD imediat. Dealtfel, toți foștii securiști și tâlhari puși în funcții de consilieri, trebuie dați afară din PSD . Au mânjit și înjosit acest partid. I-au umilit chiar pe membrii de partid onesti. Toți președinții de organizații – niste moșnegi ramoliti- trebuie înlocuiți imediat. PSD trebuie reformat din temelie. PSD trebuie sa fie ras in totalitate și refăcut cu adevărați oameni de stânga nu lichele venite din PDL și PNL. Mizeriilor. Cărați,- va din partid. La pușcărie cu voi nulităților.

 • Dupa ce desfaceti sampania, adunati-va si observati cate primarii a castigat PSD in judet, cate a castigat USR, cate PNL. Dupa aia faceti socoteala si ganditi-va ce inseamna asta in perspectiva alegerilor parlamentare. Mai realizati ca penelistul de la municipiu e de fapt pesedistul de ieri. Toate astea pot fi motive serioase de ingrijorare. Dar pana la urma ce conteaza la un ziar? Cine si cat plateste.

 • Târziu,foarte târziu. După bolșevicul Brucan trebuia de acum zece ani. Dar unde sunt noii politicieni altfel care merita votul? Poate sa fie emanați de pandemie ? Va curge sânge nevinovat? Sau …. iluzii și utopii.

 • Băi, ești prost? Pe cine dracu’ să votezi? Aia e listă cu valori? Ratați de parlamentari in funcție, tot felul de dubioși aciuați și colac peste pupăză și copchilu” Fănică a lu’ Borș i Anu’ care până mai deunăzi era juniior liberal care nu-și găsea locul prin Podu Roș. Ce voturi v-a adus mucosul? Ăla n-a fost în stare să se găsească pe listă în cabina de vot la ce derutat este. Uite de ce nu v-a votat lumea. Să vă intre bine-n cap că aerele și sfidarea se plătesc. Vin parlamentarele. Veți avea soarta PNȚ – CD. Ia să vedeți câți rămân roșii în următoarea perioadă. Ia să observați câți sunt social democrați cu adevărat.

 • Nu a castigat PNL- ul, tămpiţilor! Peste 7.000 de pesedisti au trecut in barca PNL- ului. Asa cum a facut si Chirica. Daaa…. Mare schimbare s- a mai facut. Ghini di tăt.

 • Nu a castigat PNL- ul, tămpiţilor! Peste 7.000 de pesedisti au trecut in barca PNL- ului. Asa cum a facut si Mihai Chirica. Daaa…. Mare schimbare s- a mai facut. Ghini di tăt.

 • Nu-i vina Cameliei Gavrila ca a pierdut alegerile. Vina si „rusine rusine din clip” este 100% a celor care au hotarat ca ea sa candideze la primarie.

 • LA PUSCARIE NESIMTITULE SI TU SI CONSILIUL TAU DE LA AEROPORT ANCHETA SA VEDETI GOLANIILE FCT ..,,,,,VEDETI CE S—A PRELUAT DE LA UTI DE CE CAUTATI SI VETI VEDEA SURPRIZE ………DL ALEXA CAUTA BANI MODERNIZARE T1 CAUTA ANGAJARI ….CAUTA FCT….SI VETI VEDEA SURPRIZE ….VEZI VEDEA CATELELE CE LATRA SI SCHELAIE…

 • Buna ziua,
  anul trecut la Europarlamentare PSD-ul si-a luat-o destul de rau ( N-AU CONSTIENTIZAT…. ), la prezidentiale ….. aceeasi poveste, acu’ la locale …. RAU DE TOT !!!! Actualul presedinte (?!) PSD inca se autoiluzioneaza ca partidul pe care-l conduce (inca?!), este cel mai mare din Romania… Atentie ca vine TAAAARE din urma un „bolid politic” numit USR-PLUS. Daca oamenii din acest „bolid” vor realiza macar jumatate din ce au afirmat ca vor sa faca, este posibil ca PSD sa ramana cu „viteza” mica cel mult pe acostament… ESTE AL XXII – LEA CEAS… daca PSD-ul nu se trezeste din „automultumirea” falsa in care traieste de cand au plecat oameni ca dl. Geoana. sau dl. Nastase, urmeaza o catastrofa politica pentru acest partid. VECHEA GARDA ( daca le-a pasat macar un pic, de partid ) este IMPERIOS sa iasa definiv din viata politica si din viata publica legata fie catusi de putin de politica. Fraiele PSD sa fie preluate de oamenii tineri din partid, care au dorinta, vigoarea si capacitatea de a tranforma partidul, de a-i construi in sfarsit o doctrina politica si planuri reale, concrete de constructie, atat a formatiunii politice cat mai ales a Romaniei. ALTFEL PSD-ul RISCA SA AIBA SOARTA PMP-ului, SAU CHIAR MAI RAU A PNTCD-ului.

Adauga un comentariu