Salariu de 6000 de euro și bani de vacanță. Acesta este locul de muncă dorit de mulți

Salariu de 6000 de euro și bani de vacanță. Acesta este locul de muncă dorit de mulți

11 iun. 2024, 12:15,
BZI.ro, în International

Salariu de 6000 de euro și bani de vacanță se oferă pentru o categorie de angajați care lucrează într-un anumit domeniu. Este vorba de o companie daneză care angajează mecanici pentru mașini agricole și oferă beneficii lunare pentru salariați. Acesta este locul de muncă dorit de mulți.

Salariu de 6000 de euro și bani de vacanță

O companie daneză angajează mecanici pentru mașini agricole cu salarii de până la 6.000 de euro lunar, în funcție de experiență. Compania străină a postat pe o platformă de recrutare că dorește să angajeze personal pentru locuri de muncă plătite cu 4500- 6.000 de euro lunar.

,,Sunteți un mecanic agricol calificat în căutarea unei oportunități interesante? Angajăm! Compania noastră caută mecanici agricoli experimentați și dedicați pentru a se alătura echipei noastre. Dacă sunteți pasionat de mașinile agricole și aveți un ochi format pentru detalii, vrem să vă cunoaștem.”, se arată în anunțul respectiv.

,,Se oferă:

Salariu competitiv pe baza experienței și calificărilor.

Angajare legală de către o agenție daneză de locuri de muncă.

Salariu plătit la fiecare 2 săptămâni.

Plată suplimentară de vacanță 12,5% + SH (plata de duminică și sărbători).

Oferim ajutor administrativ cu carduri fiscale, asigurări de sănătate.

Oferim ajutor cu cazarea.

Sprijin din partea consultanților noștri pe tot parcursul.

Condiții:

angajare cu contract de muncă danez în cadrul unei companii daneze;

salariu plătit la fiecare 2 săptămâni;

bani vacanță (+12,5%) și SH pay (plată pentru zilele de duminică și sărbători legale);

oferim suport administrativ constant (inclusiv tax card, yellow card).”

Cele mai bine plătite locuri de muncă

Joburile de viitor vor fi cele din sfera digitalului și nu numai. În România, indiferent de județ, cei care lucrează în IT au câștigat cel mai bine anul trecut, în medie 6.500 de lei pe lună. Topul celor mai bine plătite domenii este continuat de angajații din project management și cercetare/dezvoltare, care au avut, în medie, salarii de 6.000 de lei pe lună, și de cei din management – cu 5.500 de lei. Pe locul patru sunt angajații din construcții/instalații, cu un salariu mediu de 5.000 de lei pe lună.

Specialiștii au realizat recent o analiză a celor mai bine plătite joburi în viitor. În top se află inginerii de date, analiștii și experții de date, dezvoltatorii de aplicații, inginerii FinTech, dezvoltatorii de software și aplicații, specialiști în transformare digitală și arhitecți de baze de date.

Pe lista joburilor plătite foarte bine se află arhitectul de baze de date. Toate aceste date trebuie să fie introduse într-un sistem sigur, care poate gestiona o cantitate semnificativă de informații. Datele stau la baza multor afaceri, motiv pentru care acest job e căutat în diferite industrii. Și specialiștii în transformare digitală vor fi la mare căutare. Transformarea digitală e un aspect la care mulți nu se gândesc atunci când vine vorba de schimbări organizaționale. Dar reprezintă un pas important în digitalizarea documentelor și proceselor. Dezvoltatorii de aplicații vor fi și ei bine plătiți în următorii ani. Acești angajați creează aplicații software pentru calculatoare și dispozitive mobile. Viitorul joburilor e legat de dezvoltarea tehnologică, schimbările demografice și dinamica economiei, iar inteligența artificială va fi folosită în diferite sectoare.

Comentarii
  • Terminati cu prostiile.
    Aceste salarii nu se oferă nici macar pe zona de IT.
    Peste tot in lume exista o ierarhie care se respecta.
    Asta nu inseamna ca munca unui mecanic auto nu este importanta și nu platita inafara.
    Dar nu se oferă 60000 de euro anual. Sa fim seriosi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *