Economic Local

Salubris SA a primit patru oferte pentru serviciile de pază! Valoarea contractului este de 100.000 de euro

Publicat: 09 iun. 2021
O autogunoieră Salubris și un agent de pază
Salubris SA are nevoie de serviciile unei firme de pază. Patru oferte au fost depuse în cadrul licitației

Firma de salubritate pregătește un nou contract pentru furnizarea serviciilor de pază. La procedură au fost depuse patru oferte, care au intrat în etapa de evaluare. Comisia de evaluare va alege oferta financiară depusă de societăți cu prețul cel mai mic

Salubris SA a demarat la începutul acestei săptămâni o licitație pentru achiziția serviciilor de pază. Valoarea estimată a contractului este de 445.446 lei, aproximativ 100.000 de euro. La procedură au fost depuse nu mai puțin de patru oferte din partea societăților Rino Guard SRL, Compania de pază Pantera SRL, MTS Securitate SRL și asocierea Romold Security SRL – Romold SRL. Prețul cel mai scăzut este un criteriu de departajare în cadrul procedurii. Necesarul autorității contractante este de 3 posturi de pază.

„Numărul de ore lunare se va stabili pe bază de pontaj. Paza și apărarea obiectivelor se execută cu agenții de pază din cadrul firmei specializate de pază și intervenție, dotați corespunzător. Atunci când situația operativă din zona de dispunere a posturilor impune măsuri suplimentare de pază sau în cazul alertării instituției, la solicitarea instituției, în sprijinul agentului de pază intervine o patrulă. Patrula va fi formată din minimum 2 agenți de pază dotați cu mijloace de protecție individuală, asigurate de firma specializată de pază și protecție”, se arată în caietul de sarcini.

Anul trecut, Salubris SA a încheiat contractul pentru serviciile de pază cu asocierea de firme Romold Security SRL – Romold SRL, din Vaslui.

Firma de pază va interveni la 3 puncte de lucru de la Salubris SA

Durata contractului va fi de 12 luni. Firma care va câștiga contractul trebuie să asigure paza la 3 obiective: Depozit Ecologic Țuțora, Depozit Tomești și Centrul Municipal de Colectare Iași.

„Prezentarea unei propuneri tehnice care nu satisface cerințele prevăzute are ca efect declararea ofertei ca fiind neconformă. Pe parcursul îndeplinirii contractului, ofertanții au obligația de a respecta regulile obligatorii referitoare la condițiile de muncă și de protecția muncii care sunt în vigoare la nivel național; în acest sens vor da o declarație pe propria răspundere în care vor indica faptul că la elaborarea ofertei au ținut cont de obligațiile referitoare la condițiile de muncă și de protecția muncii, instituțiile competente de la care operatorii economici pot obține informații detaliate”, se mai arată în documentația procedurii.

Salubris SA pregătește campania de iarnă

Nu în ultimul rând, Salubris SA a încheiat altă licitație, pentru furnizarea mai multor loturi de material antiderapant. Conform necesarului, Salubris va achiziționa clorură de calciu, inhibitor coroziune și nisip. Cantitățile constau în 1.000 de tone de clorură de calciu (granule), sare -1.000 tone, nisip – 50 mc, inhibitor coroziune – 5 tone. Comisia de evaluare a stabilit că oferta societății Strungariu & Co Rigams LM SNC, din Iași, este câștigătoare. Valoarea finală a contractului este de aproape 500.000 de euro. Societatea este controlată de afaceristul Dumitru Strungariu. În 2019, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 9,8 milioane lei, profit de 724.426 lei, datorii de 4.234.171 lei, cu un număr de 14 angajați. Valoarea estimată a contractului este de 2.450.000 lei, fără TVA, aproximativ 500.000 de euro. La începutul anului 2021, Salubris a împrăștiat pe străzile din Iași mai multe cantități de antiderapant.

Adauga un comentariu