Economic Local

Salubris SA cumpără 100 de tone de hrană pentru câini! Valoarea contractului este de 50.000 de euro

Publicat: 07 apr. 2021
Padocul din Tomești
Salubris SA asigură provizii pentru câinii de la padoc

Câinii de la padocul din Tomești vor primi un nou lot de hrană. Salubris SA va organiza licitația pentru furnizarea produselor la finalul lunii aprilie 2021. Cantitățile vor fi livrate pe parcursul unui an. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare

Firma de salubritate a Primăriei Iași continuă programul anual de achiziții. Pe data de 20.04.2021, Salubris SA organizează o licitație pentru achiziția mai multor cantități de hrană pentru câinii de la padocul Tomești. Valoarea estimată a contractului este de 236.000 lei, fără TVA, aproape 50.000 de euro.

„Livrările se vor face eșalonat în baza comenzilor transmise de autoritatea contractantă. Comenzile de aprovizionare se vor face în funcție de necesități. Autoritatea contractantă nu are obligația achiziționării întregii cantități de produse contractate. Autoritatea contractantă poate solicita, iar funizorul are obligația de a livra o cantitate mai mare de produse dintr-un reper decât a contractat, dar fără a depăși valoarea totală a contractului. Livrarea produselor se va face pe riscul și cheltuiala contractantului. Perioada de garanție minimă a produselor trebuie să fie de minimum 12 luni „, se arată în caietul de sarcini. Și în 2020 a fost organizată o licitație asemănătoare.

Salubris SA cumpără hrană pentru câinii adulți, dar și juniori

Conform necesarului, contractul prevede furnizarea a 100.000 kg de hrană uscată pentru câini, din care cantitatea de 500 kilograme este destinată câinilor juniori.

„Produsele vor fi ambalate în saci de 10 kg, etichetați în limba română sau cu traducere în limba română. Pe etichete vor fi specificate numele și adresa producătorului, denumirea produsului, greutatea netă, valoarea calorică, lista ingredientelor, condiții de depozitare, termenul de valabilitate. Produsul solicitat trebuie să conțină următoarele proporții de nutritivi de bază: proteină – 17 la sută, conținut de grăsimi – 6 la sută, umiditate – 10 la sută, fibră brută – 1 la sută, vitaminele A, D3, E, B1, B2, B6, B12, fier, zinc, iod, calciu. Crochetele vor fi de dimensiuni mari”, se mai arată în documentația procedurii.

Comisia de evaluare va alege oferta furnizorilor cu prețul cel mai mic. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni.

Firma de salubritate cumpără module pentru colectarea selectivă a deșeurilor

Recent, Salubris SA a lansat altă licitație privind furnizarea mai multor module pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Procedura de pe data de 05.05.2021 are o estimare bugetară de 1.792.000, aproximativ 380.000 de euro. Necesarul constă în 140 de module pentru colectare deșeuri menajere, 60 module pentru colectare deșeuri pet – plastic, 100 de module pentru colectare deșeuri hârtie – carton, 40 module pentru colectare deșeuri sticlă. Totodată, pe listă se află 200 de pereți module demontabile și 100 kituri fotovoltaice pentru module de colectare selectivă plastic/hârtie-carton. Salubris a montat și primele module de colectare cu acces pe bază de cartelă. Achizițiile autorității contractante vor continua și în perioada următoare.

Adauga un comentariu