Cancan

Sânziana Buruiană și-a botezat cea de-a doua fiică. Ținuta purtată i-a atras o mulțime de critici

Publicat: 19 iul. 2021
Sânziana Buruiană
Frumoasa blondină și-a botezant în weekend cea de-a doua fetiță, care se numește Antonya

Sânziana Buruiană a născut toamna trecută cea de-a doua fetiță, însă din cauza restricțiilor de până la începutul verii botezul a avut loc abia acum. Vedeta, căreia i-a plăcut mereu să iasă în evidență, a vrut ca acest fericit eveniment să fie unul memorabil. Astfel, Sânziana a purtat o rochie roz, cu un decolteu amețitor, iar fetițele au fost îmbrăcate tot în aceeași nuanță.

La începutul lunii octombrie a fost o zi extrem de specială în familia blondinei. Atunci a avut loc aniversarea căsătoriei cu Nicolae Zuluf, dar și venirea acasă cu cea de-a doua lor fetiță. Blonda a născut prin cezariană și a adus pe lume o fetiță de nota 10 care a cântărit nu mai puțin de 4 kilograme la naștere. Înainte de aceasta, Sânziana Buruiană a mărturisit că sarcina ei a fost una ceva mai dificilă.

Sânziana se poate declara o femeie împlinită și fericită. Soția lui Nicolae Zuluf are tot ce-și poate dori o femeie – un soț minunat și două fetițe. În weekend, ea a făcut botezul celei de-a doua fiice, însă și-a atras o mulțime de critici. Ținuta ei a fost una care i-a șocat pe internauți și nu au putut trece cu vederea acest lucru.

Sânziana Buruiană, criticată la botezul fiicei

Blondina este recunoscută pentru stilul ei vestimentar excentric, cu care reușește să atragă atenția tot timpul. Îi plac mult ținutele extravagante și decoltate, care să o pună într-o lumină bună. Astferl, la botezul fiicei sale, Sânziana Buruiană a optat pentru un look roz și un machiaj în aceleași tonuri, asortându-se și cu fiicele sale.

Cu toate acestea, fanii nu au trecut cu vederea ținuta acesteia și au taxat-o pentru look-ul ei destul de îndrăzneț. Astfel, ea chiar a reușit să iasă în evidență, dar se pare că nu într-un mod bun. În timp ce unii i-au zis că arată ca un clovn, alții i-au transmis că nu s-a uitat în oglindă când a ieșit din casă.

„Cine ar vrea să se îmbrace ca niște clovni?”, „Măi, fată, cine te machiază? Arăți horror… ești de o kitschoșenie exagerată și de prost gust… chiar nu ai oglindă???”, „Ești foarte împopoțonată”, „Asta o caracterizează”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Însă, unii internauți înțeles că acest stil o caracterizează și că nu are de ce să se schimbe dacă ea așa se simte bine.

Sânziana Buruiană are probleme cu rudele soțului

Blondina s-a ocupat cu grijă de toate detaliile evenimentului ocazionat de botezul fiicei sale și s-a asigurat că nu lipsește nimic. Cu toate acestea, invitații au observat că au lipsit rudele lui Nicolae Zuluf, cu care Sânziana Buruiană nu ar avea deloc relații bune. Vedeta a explicat că, deși ea ar fi ceva mai iertătoare și nu ar băga toate răutățile în seamă, soțul ei nu ar putea trece peste ce i-au făcut rudele. Se pare că la botezul fiicei mai mari, aceștia ar fi făcut multe comentarii legate de meniu, de atmosferă, de tot ce ține de botez. Iar acest lucru l-a scos din minți pe bărbat.

„Are el o mică revoltă față de rudele lui care n-au fost prezente, invocând tot felul de motive banale sau care au fost la primul botez și după am auzit comentarii aiurea. Până la urmă, o rudă trebuie să te susțină și să-ți vrea binele. Au comentat de meniu, de atmosferă, ei fiind niște oameni destul de bine sus puși. Dar indiferent ce meniu ai avut sau ce a fost, până la urmă darul e pentru copil, au fost cârcotași și atunci Nicu a preferat să nu îi mai invite a doua oară”, a declarat Sânziana Buruiană.

Cu toate acestea, vedeta TV, care în trecut nu se sfia să pozeze nud, spune că le este recunoscătoare acestor rude că i-au fost alături în anumite momente grele. Totodată ea spune că nu le poartă pică pentru că nu au venit și la botezul Antoniei, fiind mulțumită că au participat la botezul primei fiice.

Adauga un comentariu