Cancan ultimă oră

Sânziana Buruiană vârstă: E o mămică foarte sexy la aproape 37 de ani

Publicat: 08 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sânziana Buruiană vârstă E o mămică foarte sexy la aproape 37 de ani
Sânziana Buruiană, la aproape 37 de ani, rămâne o mămică sexy

Sânziana Buruiană, la aproape 37 de ani, nu își arată vârsta. După ce s-a retras, în urmă cu câţiva ani, din televiziune, asistenta apetisantă s-a dedicat total familiei. Fostul fotomodel a spus încă de la ieșierea din lumina reflectoarelor că nu își mai dorește o carieră în telviziune.

Puțini sunt însă cei care știu că Sânziana este dintr-o familie de intelectuali. Sunt voci care spun că și acum, când este o femeie în toată firea, părinții ei continuă să o țină din scurt pentru a nu ajunge iar în scandaluri pe prima pagină a revistelor de cancan.

Mama Sânzianei a fost judecătoare, iar tatăl a lucrat la Ministerul Economiei, cei doi fiind de multe ori deranjați că imaginea lor este pătată de scandalurile în care a fost implicată în trecut Sânziana.

Sânziana Buruiană, o mămică sexy, la vârsta de 37 de ani

Sânziana Buruiană a devenit mamă pentru a doua oară în luna octombrie a anului trecut, aceasta având acum două fetițe de care blondina este cea mai mândră. Sânziana, care arată super sexy după două nașteri, nu exclude posibilitatea ca familia ei să se mărească în viitorul apropiat.

Sânziana Buruiană s-a căsătorit în 2015 cu Nicolae Zuluf. Fiica lor cea mare, Izabela, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară.

Deși și-ar permite o bonă pentru fiicele sale, blondina a spus că a preferat să se ocupe exclusiv de fiicele ei deoarece și-a dorit să fie cât mai aproape de ele, considerând că prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă.

Acum, blodina a dezvăluit ce planuri de viitor are și a spus că fetița ei cea mare, Iza, își dorește foarte mult un frățior, iar ea nu a exclus acest lucru.

Viața de mămică a Sânzianei este dezvăluită la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”, fosta asistentă TV dezvăluind amănunte din această „meserie”.

Rolul de asistentă TV a promovat-o în revistele de scandal

Sânziana Buruiană a apărut prima dată în ziarul Libertatea, pe post de fata de la pagina 5. A fost repede remarcată de băieții cu bani din Bucruești, mai ales după ce Costi Ioniță s-a folosit de imaginea ei în mai multe clipuri ale unor maneliști.

Datorită bustului ei generos, Sânziana Buruiană, a devenit cunoscută în showbiz ca asistentă TV, ea trecând pe la Kanal D, la o emisiune a Adrianei Bahmuțeanu, dar și pe la trustul Antenelor, la o emisiune a lui Mădălin Ionescu.

A urmat un lung șir de apariții sexy, în care nu s-a sfiit să apară și nud, în revistele de cancan, fapt ce i-a adus notorietate, dar și bani.

În calitate de președinte al Partidului Fotomodelelor, Sânziana Buruiană anunța în 2012 că dorește să candideze la Primăria Capitalei și chiar a reușit să strângă câteva sute de semnături pentru a-și depune candidatura.

La un an după ce a născut, blondina a fost cooptată de o firmă din Ungaria, cu piață de desfacere și în România, care vinde bijuterii în sistem tele-shopping. Sânziana și-a luat fetița și s-au mutat în Ungaria.

Adauga un comentariu