Magazin

Săptămână dramaturgică la Palas. Maia Morgenstern și Mircea Rusu joacă astăzi la Amfiteatru

Publicat: 31 aug. 2020

Amfiteatrul Palas devine gazda pieselor de comedie, în această săptămână. Un spectacol cu doi dintre cei mai buni actori ai teatrului românesc, Maia Morgenstern și Mircea Rusu, dar și trei piese susținute de Ateneul Național din Iași vor fi în centrul atenției.

Îndrăgiții actori Maia Morgenstern și Mircea Rusu vor urca pe scena Amfiteatrului Palas într-un spectacol de excepție. Piesa de teatru „Amantul”, în care cei doi sunt personajele în jurul cărora gravitează scenele amuzante, va fi jucată luni, 31 august 2020, de la ora 19.00. Spectacolul este o comedie ironică, îmbinată cu dramatismul unor personaje care flirtează periculos, iar întrebarea capcană, „La ce oră vine amantul?”, devine intriga piesei. Accesul se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat de pe eventim.ro.

Săptămâna teatrală continuă la Palas cu o piesă îndrăgită de publicul ieșean. Marți, 1 septembrie, de la ora 19.00, rămânem tot în zona comediei cu spectacolul „Atenție, Aterizăm!”. Acțiunea are loc într-un apartament din Paris, unde personajele trec prin diferite întâmplări amuzante.

Încheiem săptămâna cu una dintre cele mai îndrăgite prințese din lumea basmelor –„Cenușăreasa”. Duminică, de la ora 10.00, atmosfera de bal îi va cuceri pe cei mici, iar eroina îi va învăța că mereu trebuie să creadă în forțele proprii. De la de ora 19.00, continuăm în aceeași notă comică, cu piesa „Dineu cu proști!”.

Accesul la spectacolele Ateneului Național din Iași se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat online, pe www.ateneuiasi.ro, la casieria instituției culturale sau direct la locație, cu o oră înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Departament PR IULIUS

W: www.palasiasi.ro

E: pr@palasiasi.ro

Adauga un comentariu