Magazin

Scandal in toata regula intre doua foste concurente”Bravo, ai stil”. A intervenit politia -FOTO

Publicat: 10 feb. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal in toata regula intre doua foste concurenteBravo ai stil. A intervenit politia -FOTO
1

Scandal urias la ''Bravo, ai stil'' intre Marisa Paloma si Ilinca!

Scandal in toata regula intre doua foste concurente ”Bravo, ai stil”. Marisa sustine ca a ajutat-o pe Ilinca cu haine contra cost, dar ca nu a mai primit banii. Mai mult, aceasta sustine ca s-a inteles cu Ilinca sa ii faca styling-uri pentru emisiune si chiar textele pentru Instagram, contra unei sume pe bani, din care, ulterior, nu a primit decat jumatate.

Marisa a postat un mesaj pe Instagram in care povesteste cum s-a ajuns la acest scandal intre ea si Ilinca, iar concluzia trasa este ca Ilinca i-a tras teapa!

Marisa si-a luat teapa de la Ilinca, concurenta atunci la Bravo, ai stil!

Marisa sustine ca a pierdut multe comenzi, doar pentru a face fata intelegerii pe care a avut-o cu Ilinca. Spune ca a muncit mult pentru Ilinca si, desi se intelesese asupra unei sume, Ilinca nu si-a tinut cuvantul. Cand a venit timpul sa plateasca, aceasta nu si-a respectat intelegerea. A platit doar jumatate din suma, dupa doua saptamani de amanari peste amanari. Ilinca i-a cerut bon pentru suma platita, iar Marisa a spus ca ii va da factura, dar degeaba. A ramas doar cu jumatate din suma promisa de Ilinca.

Mai mult, Marisa o acuza ca a trimis pe cineva sa faca scandal la restaurantul select al unei prietene. Spiritele nu s-au calmat pana cand nu si-au facut aparitia oamenii legii, care au fost nevoiti sa inchida restaurantul pentru doua ore.

Marisa o mai acuza pe Ilinca si ca i-a inapoiat niste haine patate, pe care le-a pastrat pentru situatia in care s-ar ajunge in instanta. Fosta concurenta de la Bravo, ai stil spune ca Ilinca nici nu avea ce sa caute in emisiunea de la Kanal D. ”Putea sa te imbrace si MQueen inviat, tot luai 1. Cand eu iti spun sa-ti pui trandafiri in par si tu le scoti cotoarele in crestet, clar nu ai ce cauta acolo”, a scris Marisa pe Instagram.

Adauga un comentariu