Scena artistica din Romania

Scandal între Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu. „S-au spus astfel de lucruri…”

Publicat: 09 iul. 2021
Alexandru Arsinel ingandurat
Alexandru Arsinel a primit reproșuri potrivit cărora a uitat-o pe fosta lui partenera de scenă

Este scandal între Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu. Actorul a primit reproșuri potrivit cărora a uitat-o pe fosta lui partenera de scenă. Regretata artistă s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2017, în urma unui stop cardio-respirator.

La acel moment, vestea a venit ca un șoc pentru toți apropiații actriței, dar și pentru fanii acesteia.

Scandal între Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu

Dan Puican a avut o serie de reproșuri pentru Alexandru Arșinel la patru ani de la trecerea în neființă a Stelei Popescu. Într-un interviu recent, cunoscutul regizor a mărturisit că apropiații actriței au început să o uite și că la moartea ei s-a „ făcut zarvă, iar apoi gata ”.

Cu toate acestea, colegul de scenă al regretatei actrițe, Alexandru Arșinel, a suferit enorm atunci când a aflat de decesul Stelei Popescu. Cei doi au fost împreună pe scenă foarte mulți ani, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri actoricești.

Stela Popescu și Alexandru Arșinel au fost foarte buni prieteni și în spatele scenei, iar, pe parcursul vieții, au împărțit atât momentele fericite, cât și cele mai puțin fericite.

Ce răspuns i-a dat Alexandru Arșinel lui Dan Puican

Alexandru Arșinel a fost surprins de ceea ce a declarat marele regizor, Dan Puican și a vrut să lămurească aceste aspecte.

„Am fost necăjit pentru că s-au spus astfel de lucruri. Eu mă înţeleg bine cu Dan Puican, iar între noi nu au existat asemenea discuţii.

El ştie foarte bine că eu am rămas printre puţinii oameni care o vizitează la cimitir. Am fost înainte de Paşte, dar de atunci nu am mai putut să merg din cauza problemelor de sănătate, de care ştie toată lumea. O să facem la Iaşi un spectacol în august, o comemorare pentru Stela, dar şi pentru alţi mari artişti pe care i-a avut România. Eu nu am cum să o uit pe Stela…” a mărturisit Arșinel.

Alexandru Arșinel duce dorul scenei

Alexandru Arșinel este extrem de trist din cauza faptului că spectacolele nu mai sunt la fel ca înainte.

“ Am avut un spectacol sâmbătă. Mi-a fost foarte dor şi încă îmi este pentru că lucrurile nu au intrat încă în normal. Mi-au lipsit zâmbetele oamenilor şi energia pe care aceştia mi-o dădeau la ficare întâlnire. Sunt dezamăgit de ce se întâmplă, iar asta pentru mine chiar este o problemă reală. Pentru asta trebuie să ne rugăm, să revenim la normal, să ne putem bucura unii de ceilalţi. ” a mai declarat actorul.

Adauga un comentariu