Sport

Scandal mocnit la Poli Iași: orgoliile au dus la o nouă înfrângere la scor pentru echipa condusă de Daniel Pancu!

Publicat: 09 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal mocnit la Poli Iași orgoliile au dus la o nouă înfrângere la scor pentru echipa condusă de Daniel Pancu
Daniel Pancu

Poli Iași a suferit o nouă „corecție” în Liga 1. Ieșenii au cedat în fața celor de la FC Voluntari, scor 0-4, într-un joc în care golgheterul Andrei Cristea nu a fost nici măcar în lot, după conflictul cu antrenorul Daniel Pancu.
Ilfovenii au deschis scorul după doar 4 minute, prin Achim, care a reluat o minge centrată din lovitură liberă și l-a învins pe Bosz. Marcelo Lopes și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 34, după ce a reluat cu capul o centrare venită de pe partea stângă.

„Am fost o rușine, o echipă de nerecunoscut!” Daniel Pancu și-a pus la zid jucătorii!

Poli Iași pare în derivă – după meciul pierdut la masa verde cu Viitorul din cauza căderii instalației de nocturnă, moldovenii au cedat la scor și la Voluntari. A fost o lecție de fotbal predată de ilfoveni, iar Daniel Pancu și-a criticat dur elevii după joc.

„Rușinos, ne-am prezentat lamentabil! Am făcut o groază de erori individuale! Traversăm o perioadă grea, problemele financiare existente, am pierdut un meci la masa verde. Dar astăzi am fost o rușine, trebuie să ne cerem scuze suporterilor pentru prestația noastră! Nu credeam că o echipă poate face atâtea greșeli individuale la nivel de Liga 1. Lipsă totală de responsabilitate, lipsă de marcaj! Și-au creat 7-8 situații doar din greșelile noastre, din pase simple. Am fost de nerecunoscut! Vom analiza situația și vom vedea! Până la urmă, am jucat cu Voluntari, nu cu o echipă din primele trei ale campionatului. Nu renunț! Știam foarte bine unde vin. Dacă o să am situația scăpată de sub control, mă voi gândi și să renunț. Pe mine lucrurile astea mă întăresc! Dar deocamdată nu găsesc explicații pentru evoluția noastră”, a spus Daniel Pancu la finalul partidei.

Andrei Cristea: „Nu cred că meritam asta…”

Andrei Cristea a văzut înfrângerea echipei sale din tribune și a răbufnit după meci.

„Am fost tratat într-un mod necorespunzător. Nu cred că meritam asta și, din păcate, nici rezultatele nu te ajută. Nu e niciun conflict! Sunt un jucător care, la vârsta mea, știu să gestionez. Sunt golgheterul echipei, aproape de meciul 400. Nu aș mai fi jucat la 36 de ani, dacă nu știam să mă pregătesc. Au fost niște vorbe aruncate aiurea, care m-au deranjat. Mă așteptam la altceva din partea antrenorului, dar așa se întâmplă când nu suntem uniți. Mi-a dat un mesaj, la 7.00 dimineața, că sunt exclus din lot. Fără niciun fel de explicație! Nu înțeleg motivele reale care stau în spatele acestei decizii. El (Daniel Pancu) trebuie să fie mai inspirat și să ne ajute, pentru că echipa are nevoie de liniște și e un moment greu!”, a adăugat Andrei Cristea.

Vârful lui Poli Iași a continuat cu o conmcluzie cu privire la tehnicianul Daniel Pancu.

„Sunt multe meciuri pe care le pierdem cu 0-4. De vină e golgheterul echipei și atacantul care a încercat să unească rândurile! Cum să am entuziasm, când primesc SMS la 7.00 dimineața că sunt exclus din lot, după 180 de meciuri și 70 de goluri?! Să vorbească președintele clubului! Nu mă interesează nicio discuție inutilă… Avem 30 de goluri primite, alte probleme… Clubul nu are nevoie de scandal”, a încheiat Andrei Cristea.

Adauga un comentariu