Titlurile zilei

Scandalul momentului, de la Maternitatea „Elena Doamna”, a escaladat! Dr. Gigel Eugen Ancuța îl dă în judecată pe dr. Emil Anton și cere daune morale de 1 milion de lei: „Nu vreau să-l mai agit, că e ca un Pepsi cu presiune!” – FOTO

Publicat: 16 feb. 2024
_____ Vizualizări 22 Comentarii
Scandalul momentului de la Maternitatea Elena Doamna a escaladat Dr. Gigel Eugen Ancuța îl dă în judecată pe dr. Emil Anton și cere daune morale de 1 milion de lei Nu vreau să-l mai agit că e ca un Pepsi cu presiune  FOTO
Scandalul momentului, de la Maternitatea „Elena Doamna”, a escaladat, iar cercetătorul științific Gigel Eugen Ancuța a declarat că-l va da în judecată pe dr. Emil Anton

Scandalul momentului, de la Maternitatea „Elena Doamna”, a escaladat, iar cercetătorul științific Gigel Eugen Ancuța a declarat că-l va da în judecată pe dr. Emil Anton, căruia îi va cere daune morale în valoare de un milion de lei.

Scandalul de la Maternitatea „Elena Doamna” a escaladat: „O să-l dau în judecată, o să-i cer 1 milion de lei”

 dr. Emil Anton
Dr. Emil Anton, managerul Maternității „Elena Doamna” Iași, susține că, prin atitudinea sa, dr. Gigel Eugen Ancuța deranjează activitatea întregii unități medicale

După articolul „Scandal între doi medici cunoscuți din Iași! Managerul spitalului atacă dur: «E un procesoman, el e bolnav psihic». Dr. Eugen Gigel Ancuța contraatacă: «Nu am fost lăsat să îmi desfășor activitatea la patul bolnavului»”, dr. Eugen Gigel Ancuța a declarat că-l va acționa în instanță pe managerul unității medicale.

„El va trebui să probeze toate lucrurile declarate. Am vorbit cu avocatul, o să-l dau în judecată, o să cer 1 milion de lei, ca să fiu un tip decent, nu un milion de euro. Pentru bolnav psihic să prezinte documente. Eu, în viața mea, am avut doar 4 procese, nu 15. Cum zice că am colaborat doar la 3 lucrări, că v-am trimis eu vreo 5-6. Că mi-a făcut lucrările soția mea, ce treabă are reumatologia cu obstetrica-ginecologia, eu am un masterat în boli reumatologice. El și-a făcut-o cu mâna lui, tu, ca manager, nu poți să discriminezi bolnavii psihic, nimeni din familia mea nu a fost internat vreodată la «Socola».

Vă dați seama ce ar însemna ca soția mea să-mi conducă proiectele mele de cercetare, studiile clinice internaționale pe care le-am derulat în calitate de director de proiect, e aberant. Dimineață (ieri – n.r.) l-am rugat să avem o discuție, să vedem cum rezolvăm situația, dacă unul e mai deștept, cedează. Nu s-a putut, el a plecat, a zis că nu vrea să discute în contradictoriu și nu-l interesează activitatea mea de cercetare.

M-a bălăcărit în ultimul hal, o să-l dăm în judecată pe persoană fizică, nu ca manager. Eu sunt un tip foarte corect, eu banii nu mi i-am câștigat din șpagă de la pacienți, ci dintr-o muncă asiduă și din proiectele mele de cercetare, și din salariul pe care îl iau de la spital, care este infim, dacă este să ne gândim cât te costă toate participările la congrese”, a declarat dr. Gigel Eugen Ancuța.

Dr. Emil Anton: „E păcat să ai de-a face cu un asemenea om”

Dr. Gigel Eugen Ancuța
Cercetătorul științific îi va cere daune morale, în valoare de un milion de lei, managerului de la „Elena Doamna”

Dr. Emil Anton, managerul Maternității „Elena Doamna” Iași, susține că, prin atitudinea sa, dr. Gigel Eugen Ancuța deranjează activitatea întregii unități medicale, iar toți angajații vor depune mărturie împotriva cercetătorului științific, în cazul unui proces.

„Eu v-am spus că el e cu procesele. M-a abordat dimineață (ieri – n.r.), la raportul de gardă, dar m-am ridicat și am plecat. El fabulează, asta e. Eu am spus la toată lumea că e păcat să ai de-a face cu un asemenea om. Nu am ce să mai comentez, este peste puterea mea de înțelegere. Dacă are atâta inspirație, să stea acasă. Cum să spui că nu vii la serviciu că ai inspirație noaptea. El este un geniu neînțeles. Dacă e un proces, o să vină tot spitalul să spună că el ne deranjează în activitate cu modul lui de-a fi.

El a avut treabă și cu Cristina Dobre, apoi cu Martinescu, nu doar cu mine. Noi nu-l înțelegem, trebuia să se nască în alte timpuri, în altă lume, noi suntem niște oameni prea normali pentru el. El a spus ca a fost la peste 1.000 de congrese, păi pentru asta trebuie să stai 3 ani de zile să fii numai la congrese, zi de zi. Eu am multe documente împotriva sa, dar nu vreau să-l mai agit, că e ca un Pepsi de ăla cu presiune”, a declarat dr. Emil Anton, managerul Maternității „Elena Doamna” Iași.

Scandal la Maternitatea „Elena Doamna”, între dr. Gigel Eugen Ancuța și dr. Emil Anton nu mai există nicio cale de dialog.

Comentarii
  • Managerule la banii tăi nu e o problemă să-I dai doctorului 1 milion de lei!
    Da de ce să nu-l agiți ca e pepsi sub presiune? Ti-e frică să nu spună mai multe?
    Lasa-l să spună că vrem să aflăm cum v-ați îmbogățit.

  • Criterii angajare Elena Doamna:
    1. Bolnav psihic
    2. Intervin părinții
    3. Criteriu obligatoriu: să fii dat afară de la Cuza Vodă.

  • Am înțeles din ce zice managerul că criteriile de angajare medici la Elena Doamna sunt:
    1. Să fii bolnav psihic
    2. Să intervină părinții
    3. Criteriu obligatoriu: Să fii dat afară de la Cuza Vodă

  • Hai băieți scoateți „documentele” unul împotriva altuia că murim de curiozitate!
    Să aflăm care e secretul averilor voastre!
    Așteptăm documentele!

  • Haideți băieți scoateți dovezile unul împotriva altuia!
    Murim de curiozitate!
    Hai băieți să vedem cum se fac averile medicilor!
    Vă rooooog muuuult!

  • Pentru Mihai Popescu:
    Crezi tu Popescule că managerul știe să facă diferența între curs și congres? Poate între dolari și euro!

  • Doamna lider Luminita o doare la basca de colegele ei asistente . Primăvara merge in concediu in Grecia , vara merge in Bulgaria ,toamna merge in Egipt si iarna in Austria . Toata ziua sta si fumeaza . La angajari are cel mai mare dar de primit . În pandemie Lumi cel mai mari lider da sindicat a angajat 5 asistente fără diplome de bacalaureat. . Pt fiecare a luat 10 .000 da euro . Alte 3 infirmiere angajate de Lumi liderul .

  • Domnul Gigel de ce nu spui ca acest spital nu are medicamente ,manusi ,lapte paraf ,pelinci ,fase ,halate practic nu are nimic . Aparatura veche ,paturi stricate ,instalatii sanitare ,nici macar wc uri si alea sunt stricate si mizerabile . Unde faci munca de ceecetare ? In parcarea spitalului ? Daca tu esti cercetor inseamna ca ROMANIA este motorul mondial al economiei !!! Tu nu vezi ca nu se face nimic in acest spital . Femeile care vin sa nasca nu le baga nimeni in seama pina nu dau atentia doctorilor sau sunt tinute si căte 10 zile in spital .

  • Acest Gigel fura carduri de sanatate,ascunde foile de observatie,rupe condici oficilale ,face poze discret😁 actelor.. Simpatic cercetator,nu?

  • Bravo PNL dacă voi l-ați numit manager pe dr Anton!!!
    AȘA VREȚI SĂ CÂȘTIGAȚI ALEGERILE?! CU MANAGERI SCANDALAGII LA CONDUCEREA SPITALELOR?!

  • De fapt sânt doua cururi. Cel mai bun r Dorel bețivul cu soția! De la jumate in sus
    Știe fiți care numără sticle!! Fam de bețivani?! Gigel e sulica. Mare și prost

  • Pe Anton nu îl cunosc prea bine dar pe Gigel da. Nu știu cum e Satana in persoana dar sigur seamana cu Gigel. Om mai rău și mai prost ca asta nu exista, ca sa nu mai vb că profesional e varza. Cred că numai maica-sii nu i-a făcut plângere, in rest numai cu asta se ocupa, poate poate ii mai ies niste bani nemunciți așa ca la munca.

Adauga un comentariu