Sanatate

Scapă de negi genitali doar în 3 zile. Metoda de vindecare potrivită în funcție de diagnosticul oferit de specialist

Publicat: 22 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scapă de negi genitali doar în 3 zile. Metoda de vindecare potrivită în funcție de diagnosticul oferit de specialist
Îndepărtarea focarelor patologice poate fi efectuată și cu substanțe chimice care provoacă moartea celulelor infectate, distrugere chimică

Astăzi, există mai multe modalități pentru a scăpa de negi genitali doar în 3 zile. Condiloamele sunt veruci localizate în regiunea anogenitală, lângă perineu, rect și organe genitale. Această afecțiune patologică este o manifestare a infecției cu papilomavirus cu risc oncogen. Este bine să știi că negii genitali într-o perioadă scurtă de timp, pot evolua către o tumoare malignă.

Pentru a reuși să scapi în doar câteva zile de această afecțiune este important să afli diagnosticul. Diagnosticul bolii se bazează pe datele unei examinări obiective de către un medic specialist. Metodele biologice moleculare fac posibilă stabilirea gradului de malignitate a agentului patogen. De obicei, tratamentul negilor genitali are 2 obiective. În primul rând, îndepărtarea verucilor genitale și în al doilea rând, numirea unei terapii conservatoare care vizează prevenirea recidivelor. De asemenea, vaccinarea vă permite să vă protejați de majoritatea patologiilor asociate infecției cu papilomavirus uman.

negi genitali
Chiar dacă acestea dispar în doar câteva zile, după îndepărtarea verucilor genitale la un bărbat sau o femeie, este încă imposibil să vorbim despre o recuperare completă

Tipurile de cadiloame și timpul necesar pentru formarea acestora

Înainte de a începe un tratament și de a-ți stabili o serie de așteptă trebuie să știi că condiloamele pot fi de 2 tipuri. Acestea pot fi genitale, la bărbați sunt localizate pe penis, iar la femei, în vulvă și pe colul uterin. Însă, verucile pot și anale, localizate pe perineu în jurul anusului, precum și în secțiunea inițială a rectului.

După structura morfologică, se disting veruci genitale. Acestea sunt cauzate de un virus cu un grad scăzut de oncogenitate. De obicei perioada de incubație variază de la 2-3 săptămâni la 6 luni. Negii au aspect de conopidă, culoarea formațiunilor variază de la bej-carne la roșcat. Acestea sunt localizate pe penis, labii, în regiunea perianală.

Trebuie să știi faptul că dacă acestea suferă leziuni frecvente, verucile cresc în dimensiune, ajungând la 3-5 cm în diametru. În unele cazuri, este posibil să se atașeze o infecție secundară, apariția ulcerelor pe condiloame.

Nu toți negii au forma unei conopide, sunt unele veruci plate, localizate, de regulă, pe colul uterin sau pereții vaginali. Cele din urmă sunt cauzate de papilomavirusul uman tip 16 și 18, fiind potențial periculoase din punct de vedere al malignității.

Nu orice întâlnire cu papilomavirus este însoțită de infecție. Aproximativ 80% se termină cu recuperarea spontană și doar 20% dintre pacienți prezintă veruci genitale sau alte manifestări ale infecției. Aceasta a doua categorie (20%) are nevoie de tratament complex.

negi genitali
Nu toate verucile au forma unei conopide, sunt unele veruci plate, localizate, de regulă, pe colul uterin sau pereții vaginali

Scapă de negi genitali doar 3 zile. Cum să îndepărtezi focarele în cea mai scurtă perioadă

Îndepărtarea focarelor patologice poate fi efectuată și cu substanțe chimice care provoacă moartea celulelor infectate, distrugere chimică. Când acestea sunt îndepărtate cu ajutorul unor medicamente puternice, verucile dispar în doar câteva zile. Cu toate acestea, aceste metode sunt mai puțin eficiente decât îndepărtarea chirurgicală minim invazivă.

Chiar dacă acestea dispar în doar câteva zile, după îndepărtarea verucilor genitale la un bărbat sau o femeie, este încă imposibil să vorbim despre o recuperare completă. Acest fapt este imposibil deoarece particulele virale rămân în țesuturile înconjurătoare în stare latentă. Prin urmare, în cadrul unui tratament complex, este indicată utilizarea imunomodulatoarelor. Aceste medicamente cresc activitatea imunității antivirale și ajută la evitarea reapariției verucilor genitale.

În prezența infecțiilor urogenitale este indicat tratamentul paralel al acestora, deoarece, acesta reduce activitatea sistemului imunitar și contribuie la progresia infecției cu papilomavirus uman.

negi genitali
Înainte de a începe un tratament și de a-ți stabili o serie de așteptă trebuie să știi că condiloamele pot fi de 2 tipuri

Tratamentul chirurgical pentru veruci. Avantajele acestei metode de vindecare

Tratamentul chirurgical permite eliminarea zonelor patologice de creștere epitelială. În acest scop, sunt utilizate diferite metode minim invazive. Cea mai eficientă se consideră a fi crioterapia. Această metodă presupune tratamentul verucilor genitale cu azot lichid, care are un punct de fierbere extrem de scăzut, adică, înghețarea țesuturilor.

Unele persoane preferă să scape rapid de veruci prin vaporizare acestora cu laser. Laserul evaporă lichidul din celule, în urma căreia celulele epiteliale infectate mor împreună cu virusul. Același efect are și metode de vindecare care poartă numele de electrocoagulare. Însă, această metodă presupune cauterizarea verucilor genitale într-un loc intim sau în altă zonă cu curent electric, provocând denaturarea proteinelor și moartea celulelor.

Pentru a scăpa de negi genitali în doar 3 zile poți apela la excizia chirurgicală. Însă, medici abandonează de la an la an această metodă de tratament, cu toate că aceasta este extrem de eficient. În prezent practic excizia chirurgicală este neutilizată, deoarece provoacă formarea de cicatrici aspre, iar femeile preferă o metodă care nu lase semne pe corp.

negi genitali
Pentru a reuși să scapi în doar câteva zile de această afecțiune este important să afli diagnosticul

 

Adauga un comentariu