Titlurile zilei

Scenă de film la Iași! Un „obsedat” a intrat în casa unui cuplu, iar în timp ce ținea cuțitul la gâtul bărbatului o viola pe femeie – EXCLUSIV

Publicat: 26 oct. 2023
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Scenă de film la Iași Un obsedat a intrat în casa unui cuplu iar în timp ce ținea cuțitul la gâtul bărbatului o viola pe femeie - EXCLUSIV
Silviu Gabriel Sarion, un ,,obsedat” a intrat în miezul nopții în casa unui cuplu și în timp ce îi ținea la cuțitul la gâtul bărbatului, o viola pe femeie

Scenă de film la Iași! Un „obsedat” a intrat în casa unui cuplu, iar în timp ce ținea cuțitul la gâtul bărbatului o viola pe femeie. Individul a ajuns în arest

Momente de neimaginat. Silviu Gabriel Sarion, un „obsedat”, a intrat în miezul nopții în casa unui cuplu și în timp ce îi ținea la cuțitul la gâtul bărbatului o viola pe femeie. După aproximativ 2-3 minute, soțul ei a reușit să ajungă la un obiect dur de prin casă, însă Silviu Gabriel, ca un profesionist, i l-a smuls din mână și după ce și-a terminat treaba i-a tras direct în cap.

Un „obsedat” a intrat în casa unui cuplu, iar în timp ce ținea cuțitul la gâtul bărbatului o viola pe femeie

Scenariu parcă desprins din filme la Iași, în urmă cu doar o săptămână. În data de 18 octombrie 2023, Silviu Gabriel Sarion a îngrozit un oraș întreg. După ce că a dat buzna în miez de noapte peste un cuplu și o viola pe femeie în timp ce amenința bărbatul, a ajuns în arest pentru o durată de 30 de zile. Potrivit certificatului medico-legal eliberat de Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, victima a ajuns cu leziuni provocate de un obiect dur, ce au necesitat 4-5 zile de îngrijiri medicale.

„Prin ordonanţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, la data de 18.10.2023 a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de o persoană de gen masculin, sub aspectul comiterii în concurs real a 2 infracţiuni de violare de domiciliu prev. de art. 224 alin.1,2 Cod pen., una de viol prev. de art. 218 alin.1 Cod Penal şi una de lovire sau alte violențe, prev. de art. 193 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art.38 alin.1 Cod Penal. În ce priveşte circumstanţele faptice, până la acest moment procesual s-au reţinut în esenţă următoarele: la data de 16.10.2023, în intervalul orar 00.10 – 00.32, inculpatul ar fi pătruns fără drept în locuința din mun. Iaşi a 2 concubini, împrejurare în care ar fi ameninţat-o cu un briceag pe persoana vătămată de gen masculin, iar la solicitarea acestuia ar fi refuzat să părăsească locuința.

În continuare, inculpatul ar fi întreţinut prin constrângere un raport sexual cu concubina bărbatului anterior menţionat, în prezenţa acestuia. După aproximativ 2-3 minute, concubinul ar fi folosit un obiect contondent în vederea îndepărtării inculpatului, însă ar fi fost deposedat de inculpat, care ar fi folosit obiectul contondent pentru a-l lovi de două ori în zona capului, provocându-i leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Prin ordonanţa din data de 18.10.2023, s-a dispus reţinerea inculpatului pe o durată de 24 de ore, iar în baza referatului procurorului de caz, Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi a dispus, la data de 19.10.2023, arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 de zile, cercetările fiind continuate pentru întregirea situaţiei de fapt şi stabilirea adevărului judiciar. Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumţia de nevinovăţie”, a transmis procurorul Ștefan Fânariu, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Iată că un tânăr care avea toată viața înainte a intrat în miez de noapte în casa unui cuplu și în timp ce îi ținea cuțitul la gâtul bărbatului o viola pe femeie. Rămâne de văzut dacă se va face vinovat și ce pedeapsă finală va primi individul.

Comentarii
Adauga un comentariu