Prima pagină » Titlurile zilei » Scene de o violență extremă, la Iași. Un bărbat a fost găsit mort într-o baltă de sânge. Poliția a căutat toată noaptea ucigașul: „L-a executat și a plecat” (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Scene de o violență extremă, la Iași. Un bărbat a fost găsit mort într-o baltă de sânge. Poliția a căutat toată noaptea ucigașul: „L-a executat și a plecat” (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

10 dec. 2022, 02:00,
Dragoș SAVIN, în Titlurile zilei

Imagini de coșmar, pe străzile din Iași. Joi seara, trupul unui bărbat a fost găsit într-o baltă de sânge, în comuna Gorban. A fost lovit de o mașină, iar șoferul a fugit de la fața locului. Polițiștii ieșeni au încercat să dea de urma celui care a ucis și a plecat, dar nu au reușit să-l identifice

O descoperire macabră a fost făcută într-o comună din județul Iași. Trupul unui bărbat a fost găsit într-o baltă de sânge, la marginea drumului. Cei care l-au observat au sunat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. Asta se întâmpla în jurul orei 19:30. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, dar era prea târziu.

Polițiștii au început imediat verificările. Trupul neînsuflețit al bărbatului le-a oferit anchetatorilor câteva răspunsuri. Constantin Luchian avea 69 de ani și locuia cu o soră de-a lui. Joi, acesta a fost la muncă, la niște vecini, iar mai apoi ar fi vrut să plece spre casă. La Gorban era o ceață groasă. Nu este clar dacă acesta se afla pe partea carosabilă sau înafara ei, dar cert este că a fost lovit cu putere, din spate, cel mai probabil.

A murit imediat după impact

Luchian a rămas la pământ, inconștient, după ce a fost izbit de mașina al cărei șofer și-a continuat deplasarea. Acesta a murit probabil la câteva secunde după impact. A suferit mai multe fracturi și a avut leziuni în zona capului. Polițiștii ieșeni au dat startul unei curse contracronometru pentru a-l identifica pe șoferul care a ucis și a plecat de la fața locului. Primul indiciu pe care l-au avut nu avea să încheie cazul.

Câțiva localnici au spus că au observat o mașină care a întors în drum, iar șoferul a coborât și s-a uitat la bărbatul decedat. La volanul vehiculului era un vameș de la Albița, iar în urma verificărilor s-a stabilit că mașina pe care acesta o conducea nu a fost cea care l-a ucis pe bărbat, la Gorban.

Polițiștii nu au reușit încă să dea de urma autorului

Oamenii legii au aflat că ar mai fi fost o mașină „suspectă” în zonă, însă până ieri, la închiderea ediției BZI, nu au reușit să îl identifice pe șoferul vinovat. Localnicii spuneau că nu este normal ca un șofer să ucidă și să plece de la fața locului.

„Era amărât, vai de capul lui… Am înțeles că a băut cu unul, pe aici și voia să plece acasă. O fi căzut în stradă, nu știu ce s-a întâmplat, dar parcă nu e un animal, să omori și să pleci… Șoferul putea să oprească, dar poate era beat sau cine știe. L-a executat și a plecat”, a spus un localnic.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au transmis că în acest caz a fost deschis un dosar penal, iar verificările continuă. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu șoferul care a ucis un om și a plecat de la fața locului.

Comentarii
  • Daca s au intilnit mintile luminate de la politie din Gorban, sigur rezolva cazul. Cine sa-l gaseasca pe autor, gaborii corupti din Gorban care fac trafic cu tigari?

  • Asa patesti daca mergi aiurea noapte pe ceata si beat pe marginea drumului. Dă un nebun peste tine si crăpi draq-ului. Iti trebuia lanterna sau vesta reflectorizanta si trebuia sa te apuci de dughit cand ajungeai acasa…

  • Marletele cu masina sigur era matol si de aceea a fugit.
    Asa circula multi pe la tara si ma mir ca politistii din comun/ sate nu i-au masuri, pentru ca ei sigur stiu cine procedeaza asa.
    Dar au relatii de prietenie si se fac ca nu stiu, nu vad.
    Marletele ar trebuie bagat minim 15 ani la puscarie, iar masina confiscata si vanduta de stat.
    Sa fie invatatura de minte, pentru toti cei ce se urca bauti la volan.
    Celalalt si asa era batut de soarta, vai mama lui.
    A gresit si el, sigur, dar nimeni nu are voie sa ii i-a viata, asta e clar.
    Dumnezeu sa il ierte !

  • Nu mai faceți afirmații că polițiștii din zona sunt incompetenți,corupți,că fac trafic de influență,de țigări,că-si ajuta prietenii ,,la nevoie”, etc.,pt.ca aceste lucruri cad greu la pipota unor conducători din zona.
    Nu suporta criticile!
    Acolo e o zona unde ,,nu se-ntampla nimic”,dar în același timp ,,se-ntampla multe”(ilegalități)!
    Că se vrea sa fie acoperite ,este alta poveste…

  • De fapt cred că era vameșul dar vor să-l scoată basma curată.

  • Nici un update la caz ? Jurnaliștilor vorbiți cu poliția și aflați dacă își fac treabă , până la ora asta trebuia să se uite pe camerele din zona (daca are cineva) și să verifice toate mașinile din zona satului.

  • Toti, dar toti gaborii sunt corupti, mai ales in zona Gorban unde trec tigarile Prutul singure!!! Sa vezi tu indolenta si incompetenta la Iasi la Sc 2 Pol. in prim plan cu tantiiiiii Lungu Corina, o vaca la propriu si la figurat!!!

  • Halal k ai avut tupeu. Vezi sa nu se lase cu represalii!!

  • Halal k ai avut tupeu. Vezi sa nu se lase cu represalii!!

  • Sa-l chemam pe Sherlock Holmes.

  • Se știe cine e in spatele comentariilor de cele mai multe ori.Ce e așa greu de aflat?Se știu și se afla mult mai multe lucruri despre unii,despre alții…

  • Tovarășe conducător iubit,
    Te preaslăvim că tu ne ești aproape,
    Chiar și când facem o ilegalitate.
    Tu ești ,,acolo” să ne scapi de toate.
    Ești omul providențial,
    Și meriți chiar un piedestal!
    Noi,infractorii din rural,
    Vă mulțumim c-aveti și har,
    Să ne faceți imaculați,
    De lege sa ne scăpați.
    Ești un exemplu de moralitate,
    Fiindcă tu le știi pe toate.
    Faci din penal,un fapt banal,
    Să nu se-ajunga la Tribunal.
    Se-aude c-ai multa putere,
    Fiindcă ai și niste ,,stele”.
    Nu-s dintr-o galaxie,
    Ci pe umeri,tot să fie!

    Autor:Infractorul rural

  • Din batrîni

    Ura, Ura, Uraaaaaa!!! A fost un fil G.I.Joe Represalii…. misto film. @Koy, @Poola, @Anonim…restul e can-can. Daca nu ar fi adevarat, nu s-ar vorbi si fara foc nu iese fum

  • Politia buzunareste copiii care fumeaza 1 joint, le fura 0.8g de iarba. Atat pot.Mu1e

  • Politia buzunareste copiii care fumeaza un joint si le confisca ocb urile. Atat pot

  • Acoperiți,descoperiți,tot niste oameni sunt,că doar n-or fi Dumnezei…
    Sănătoși sa fie,să-și mănânce pensia specială!S-auzim de bine!

  • Bă da’ proști mai sunteți, ăștia de comentați aiurea! Habar nu aveți că în momentul în care comentați dați acces la adresa de email și ip, se știe exact cine și ce a comentat :))

  • Și ce dacă?
    Puțină intimidare nu strica.Nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *