Local

Scumpirile la carburanți duc la gesturi extreme! Un individ, suspectat că ar fi furat motorină de la o firmă din Iași

Publicat: 15 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scumpirile la carburanți duc la gesturi extreme Un individ suspectat că ar fi furat motorină de la o firmă din Iași
O firmă din Iași a fost păgubită în urma unui furt de combustibil

Un bărbat din Botoșani este suspectat că a furat motorină de la mai multe utilaje agricole ale unei societăți comerciale din Iași. După ce prețurile la carburanți au atins cote-record, unele persoane au ajuns în culmea disperării, recurgând la gesturi extreme. Individul este cercetat de polițiști pentru furt calificat, urmând să se ia măsuri față de acesta.

Polițiștii ieșeni i-au cerut explicații unui botoșănean, bănuit că ar fi furat motorină de la o societate comercială din comuna Deleni, județul Iași. La sfârșitul lunii trecute, bărbatul s-ar fi deplasat în locul în care se aflau mai multe utilaje agricole și ar fi sustras sute de litri de motorină din rezervorul acestora.
După ce a stat 24 de ore în Arestul IPJ Iași, individul a fost dus în fața procurorilor ieșeni.

 persoana care tine o pompa intr-un rezervor
Conform cercetărilor, botoșăneanul ar fi sustras 750 de litri de motorină

Un bărbat din județul Botoșani ar fi furat 750 litri de motorină din Iași

masini de politie
Polițiștii l-au reținut pe individ pentru 24 de ore

Recent, un bărbat domiciliat în județul Botoșani a fost reținut de polițiștii Secției IX de Poliție Rurală Hârlău după ce ar fi sustras sute de litri de combustibil din utilajele agricole ale unei societăți comerciale din comuna Deleni, județul Iași.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. IX Poliție Rurală Hârlău au identificat și condus la audieri un bărbat, din județul Botoșani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 27 spre 28 iunie 2022, acesta ar fi sustras 750 de l de motorină din mai multe utilaje agricole aparținând unei societăți comerciale, din comuna Deleni. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Iași”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Anca Vîjiac.

Pe 13 iulie 2022, botoșăneanul a dat ochii cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău. Cercetările continuă în acest caz, urmând să se stabilească dacă bărbatul va fi tras la răspundere pentru faptele de care este bănuit.

2 utilaje agricole
Rezervoarele utilajelor agricole au fost golite de presupusul făptaș

Pe doi ieșeni îi paște închisoarea, fiind bănuiți că ar fi furat de la rude

 o persoana incatusata
Bărbatul a fost dus în fața procurorilor din Hârlău

Recent, doi indivizi din Iași au intrat în vizorul polițiștilor după ce au devenit suspecți în două cazuri de furt. Aceștia nu ar fi furat de la oricine, ci chiar de la rudele lor. În primul caz, un tânăr de 18 ani din Târgu Frumos ar fi sustras de la un membru al familiei bijuterii și un laptop.

„Agenții din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos au identificat un tânăr, de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. În noaptea de 25 spre 26 iunie 2022, acesta ar fi sustras bijuterii și un laptop din locuința unei rude din orașul Târgu Frumos. Acesta a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași”, a transmis Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

În cea de-a doua situație, suspect a fost tot un tânăr, din orașul Podu Iloaiei. Acesta, în noaptea de 3 spre 4 iulie 2022, ar fi intrat în casa unei rude și ar fi furat bani. Conform anchetatorilor, paguba pricinuită a fost în valoare de 15.000 de lei, 1.500 de euro și 350 de lire. Cercetările sunt în curs de desfășurare în cazul acestuia. Acum, un botoșănean a avut de-a face cu Poliția ieșeană după ce este suspectat că ar fi furat motorină.

Adauga un comentariu