Titlurile zilei

Secretul murdar al Ralucăi, „bomba” care a participat la jaful armat de la Nory Club, a ieșit la iveală după percheziții. Cu ce se ocupa blonda de fapt? (EXCLUSIV) – FOTO/ VIDEO

Publicat: 18 oct. 2022
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Secretul murdar al Ralucăi bomba care a participat la jaful armat de la Nory Club a ieșit la iveală după percheziții. Cu ce se ocupa blonda de fapt EXCLUSIV - FOTO VIDEO
În urma perchezițiilor efectuate la domicilile  celor doi iubiți care au jefuit sala de jocuri Nory club au fost găsite camntități mari de droguri

Raluca Nechifor și Gabriel Parpale sunt cei care au pus la cale jaful armat din zona Nicolina. Cei doi au un CV bogat în infracțiuni, ambii fiind anchetați în trecut pentru trafic de droguri. După o simplă căutare pe Google, putem afla că numele lor sunt legate de America de Sud și de traficul de droguri

Lăsăm totuși trecutul celor doi și discutăm despre prezent. Raluca și Gabriel au intrat în vizorul polițiștilor din Iași după ce Nory Club din Nicolina, un cazinou destul de mic, a fost jefuit. Chiar dacă Parpale a intrat mascat în cazinou, oamenii legii au reușit să îi dea de urmă. În plasa polițiștilor a căzut și Raluca, frumoasa prietenă a bărbatului.

Totul a ieșit la iveală în timpul perchezițiilor

Cei doi duceau o viață frumoasă și, deși nu aveau o ocupație, parcă le mergea mai bine de la o zi la alta. Din ce câștigau bani? Este greu de spus, dar se poate bănui. Polițiștii au efectuat două percheziții imobiliare în cadrul dosarului. Au ridicat mai multe sume de bani, atât de la Gabriel Parpale, cât și de la Raluca Nichifor. O parte proveneau de la Nory Club. Nu banii găsiți i-au înfundat însă pe cei doi, ci „prafurile”. În urma perchezițiilor, se pare că au fost găsite cantități mari de droguri. Se ocupau cei doi de trafic? Dacă am arunca o privire în trecut, am putea spune că da, dar asta urmează să se stabilească.

Zeci de mii de lei au fost furați

Pe lângă explicațiile pe care trebuie să le dea despre jaful armat de la Nory Club, aceștia trebuie să se gândească și la ce vor spune despre drogurile găsite în urma perchezițiilor. Mai mult decât atât, a fost găsită și o armă de tip air-soft care nu este supusă autorizării. Vă reamintim că Raluca și prietenul ei, Gabriel, au reușit să fugă cu aproximativ 35.000 de lei. Cum au procedat cei doi? Planul lor a fost unul extrem de bine pus la punct. Raluca și Gabriel nu sunt străini de jocurile de noroc, ambii fiind, din câte se pare, „îndrăgostiți” de păcănele. Modul în care au operat i-a pus pe gânduri pe polițiști. Motivul? Atacatorul, adică Gabriel P., a folosit un pistol cu electroșocuri, armă ce se află și în dotarea polițiștilor americani.

Cum au acționat cei doi infractori

Practic, Gabriel Parpale a intrat în sala de jocuri la scurt timp după ce Raluca, prietena lui, a ieșit. Se întâmpla în jurul orei 5:00, când în sală se afla doar o angajată. Individul a intrat mascat, având ochelari de soare. A tras în angajata cazinoului, iar aceasta, preț de câteva secunde, a fost paralizată. În acest timp, individul a luat 35.000 de lei și a dispărut. Când și-a revenit, angajata sălii de jocuri a sunat la 112 și a cerut ajutor. Din acel moment, polițiștii din Iași au intrat în alertă.

Polițiștii ieșeni i-au identificat pe suspecți într-un timp record

Cazul a fost preluat, după cum spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, de către Serviciul de Investigații Criminale. Polițiștii din cadrul acestui serviciu au reușit într-un timp extrem de scurt să pună cap la cap toate informațiile și să ajungă la autori. Joi după-amiaza, Raluca și Gabriel au fost prinși în trafic de mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS).

Ulterior, au urmat percheziții domiciliare de unde polițiștii au ridicat mai multe probe și o sumă de bani printre care s-ar număra și cei furați de la sala de jocuri Nory Club.

Comentarii
  • Iar voi care o făceați,,divă ” , ,,frumoasă „. Nu sunt decât infractori, golani, bagaboante, jigodii! Traficanți vechi de droguri care vând moarte albă! Care omoară tinerii, ne omoară copii. Dacă cei care ne mint să îi alegem n-ar fi si ei jigodii si puși doar pe interese, ar emite legi în așa fel ca fenomenul să dispară. Dar ei nu îsi fac treaba, cei care trebuie să îi prindă și să le aplice legea, la fel și uite asa avem pe străzi un cancer negru și foarte periculos care nu face decât ușor ușor să ne macine si sa ne distrugă societatea! Acesta este REALITATEA!

  • Cei prinsi ca fac trafic,poseda sau transporta droguri,(asa spusii, carausi), pedeapsa cu executare. Aduci moarte ,primesti moarte , simplu…darrrr,mai marii tarii nu vor asta ,fiindca sunt si nemuri,frati – surori,prieteni ,care au astfel de ocupatii , si ,nu li se poate intampla lor asta , ca vezi Doamne , ei sunt acolo sus si tin fraiele ,in caz de ceva….

  • La modul cum o conduce politista in civil pe mertanca arestata, putea sa-si ia la capuri in gura si genunchiuri in abdomen, piept si chiar mecla, cu duiumul duduia politista.
    NU ASA SE FACE CONDUCEREA UNEI PERSOANE!!!NU IN MODUL ACESTA!!!
    Pu-ne si mai invata duduie tactica politieneasca, ca se vede pe filmare ca nu le ai! Merge asa pina o iei in freza!
    Intreaba-i pe cei de la SAS, poate ei stiu.

  • Milițienii din ziua de azi șanț făcuți milițieni la apelul bocancilor, plus ca șanț corupți, de asta infractorii nu au frica de ei, ca, infractorii șanț cu 10 clase mai sus ca ei și mult mai deștepți și inteligenți,,,,, din păcate, cu părere de rău asta e politia romana și societatea românească, plina de corupție, infracționalitate, incompetenta, rea voința și prostie la greu

Adauga un comentariu