Cancan

Secretul siluetei impecabile a Andreei Berecleanu. Cum reuşeşte să se menţină în formă la 45 de ani

Publicat: 06 oct. 2020
andreea berecleanu la TV
secretul siluetei a Andreei Berecleanu este un stil de viata sanatos

Toată lumea se întreabă care este secretul siluetei imecabile a Andreei Berecleanu. Ei bine, se pare că nu este foarte uşor să te menţii în formă la această vârstă şi mai ales după ce ai născut doi copii. Pe lângă stilul de viaţă sanataos al vedetei, vom afla mai jos încă un secrte al tinereţii fără bătrâneţe.

La 45 de ani, Andreea Berecleanu are o siluetă impecabilă. Cu toate acestea, vedeta recunoaşte că face şi sacrificii pentru a arăta aşa, nu mănâncă chiar orice şi oricând.

Care este secretul siluetei impecabile a Andreei Berecleanu

„Am talia foarte mică, iar încheieturile sunt ca ale unui copil. Oasele bazinului, după două naşteri, sunt la fel ca în adolescenţă. Şi alimentaţia e importantă. Am renunţat la dulciuri şi mănânc multe supe şi ciorbe. La prânz prefer o salată şi un peşte, iar seara, ciorba. Ultima mea masă este la ora 17.00. Dacă mi se mai face foame, mănânc iaurt cu seminţe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe banda”, a declarat Andreea Berecleanu pentru revista The One, citată de Libertatea.

Andreea a mai mărturisit că a recurs la un stil de viaţă sănătos mai ales după naşterea primului copil, atunci când luase în greutate mai bine de 35 de kilograme.

Cum arată fiica Andreei Berecleanu. Tânără de 20 de ani s-a fotografiat aproape dezbrăcată în mediul online

Puţini sunt cei care ştiu cum arată fiica Andreei Berecleanu. Anii au trecut şi Eva Zaharescu s-a transformat într-o adolescentă extrem de sexy. Conştientă de atuurile sale, tânără de 20 de ani adoră să se pozeze în iposteze incendiare. Recent, fata Andreei Berecleanu a încins spiritele internauţilor cu o fotografie în care apare aproape dezbrăcată.

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, s-a transformat într-o adolescentă extrem de sexy! Tânără de 20 de ani adoră să se fotografieze în ipostaze dintre cele mai incendiare şi nu ezită să-şi arate formele apetisante cu care mama natură a înzestrat-o.

Ultima imagine postată de Eva Zaharescu pe pagina personală de Instagram a încins spiritele. Adolescenta s-a fotografiat aproape dezbrăcată. În imaginea cu pricina, aceasta apare fără sutien, acoperită doar de un sacou oversized în carouri, la care a asortat o pereche de pantaloni scurţi.

În plus, Eva Zaharescu şi-a lăsat bustul natural la vedere, iar fanii i-au transmis numai mesaje de apreciere. În ultima perioadă, fiica fostei prezentatoare de la Observator a publicat numai imagini cu trupul ei în mediul online. Eva a moştenit frumuseţea de la mama sa celebra şi are toate şansele să devină un model de succes.

Mama ei are numai cuvinte de laudă la adresa sa

În urmă cu câteva luni, fosta vedetă a Antenei 1 a împărtăşit cu fanii pe pagina sa de Instagram o poză cu fiica sa Eva. În descrierea fotografiei, Andreea a spus că prin ochii Evei se reflectă aceea fetiţă mică care era odată.

‘Doarme mai mult dimineaţa, mai ales în perioada asta. Şi când se trezeşte din somn, are trăsături de fetiţă, odihnită şi pusă pe glume. Ieri, la masa de prânz, i-am surprins exact această linişte. Şi am rugat-o să privească exact în camera telefonului, ca şi cum m-ar privi pe mine. M-a ascultat, deşi îi era atât de foame şi de pofta de tot ce era bun pe masă. Şi am surprins faţă de aproape 19 ani cu sufletul fetiţei mele. Un dar nepreţuit în ziua de Paşti. Mulţumesc, Eva’, a fost mesajul postat de fosta ştirista de la Antena 1.

Adauga un comentariu