Cancan ultimă oră

Selly și iubita sa, vacanță de lux în Franța! Vloggerul nu se uită la bani când e vorba de Smaranda

Publicat: 15 iul. 2021

Selly (Andrei Șelaru) și iubita lui, Smaranda Știrbu, au plecat într-o vacanța de lux, în Franța, pe Coasta de Azur. Celebrul vlogger a ales, pentru deplasarea de la Nice la Saint-Tropez un mijloc de tranport „în comun” mai puțin obișnuit.

Potrivit imaginilor video publicate pe Instagram, la categoria Story, Selly și partenera lui călătorit cu un elicopter, pe post de „taxi” între cele două localități franceze.

Prețul unei astfel de curse este nici mai mult nici mai puțin de 1200 de euro, potrivit site-ului de unde vloggerul a închiriat aparatul de zbor.

Smaranda, apariție de senzație în costum de baie

O dată ajunși la destinație, îndrăgostiții s-au cazat la un hotel de cinci stele din Saint-Jean-Cap-Ferrat, o comună pitorească, situată chiar pe malul mării. De acolo iubita lui Selly a publicat mai multe imagini de senzație, pe Instagram, îmbrăcată în costum de baie.

Smaranda Știrbu este studentă la Medicină, dar își face timp și pentru rețelele sociale, unde și-a construit o comunitate de mai bine de 500.000 de persoane. În plus, tânăra reușește să fie în centrul atenției, întrucât știe să-și pună în valoare silueta.

Andrei Șelaru și Smaranda Știrbu s-au cunoscut în liceu, amândoi fiind colegi la ”Frații Buzești”, instituție de învățământ din Craiova. Mai mult, în 2020, de Valentine’s Day, Selly i-a făcut o declaratie inedită: „N-am îndrăznit să sper vreodată/ Că cea mai mişto iubită/ O să îmi fie colegă de bancă!/ Te iubesc, sufletul meu”.

Independent financiar de la 14 ani

Selly își câștigă de mult timp existența singur. Lucrurile pe care le face în mediul online i-au adus suficiente venituri încât să nu fie nevoit să le mai ceară părinților lui bani, de la 14 ani. Sumele pe care le încasează vlogger-ul din YouTube sunt destul de mari. Doar într-o singură zi poate să ajungă la 4.000 de dolari, dacă „prinde” un CPM bun.

Însă YouTube-ul nu este singura sursă de venit a lui Selly. Tânărul încasează sume consistente din multe direcții. El a fost cel care a pus bazele trupei 5GANG, ce are acum o mulțime de concerte. Pe lângă banii pe care îi face din prestațiile cu formația sau YouTube, Selly a deschis și un magazin online de haine (al trupei).

În 2020, anul în care a terminat liceul, a avut venituri de 600.000-700.000 de euro, potrivit unor calcule NewMoney și pe baza unor estimări din piața media.

Adauga un comentariu