Actualitate

Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă va participa la recepția organizată de Ambasada Rusiei

Publicat: 03 mai 2023
_____ Vizualizări 11 Comentarii
Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă va participa la recepția organizată de Ambasada Rusiei
Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă va participa la recepția organizată de Ambasada Rusiei

Ambasada Rusiei la București, prin E.S. Dl. ambasador Valery KUZMIN, a transmis Cabinetului Parlamentar al doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă invitația de a participa la recepția organizată la sediul Ambasadei Federației Ruse din București, din data de 4 mai 2023, cu ocazia aniversării a 78 de ani de la victoria Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al doilea război mondial.

„În spiritul dialogului și al deschiderii care o caracterizează, doamna senator a decis să dea curs invitației de a participa la acest eveniment emblematic pentru istoria țărilor noastre.

Participarea la un astfel de eveniment, deși blamată de susținătorii izolării Rusiei, este un bun prilej de reluare a dialogului pe o serie de teme sensibile rămase nesoluționate și care constituie în continuare sursa neîncrederii dintre poporul român și cel rus.

O Românie puternică este o Românie capabilă de dialog și de deschidere, de negociere și de afirmare, dincolo de limitările impuse de centrele de putere globaliste, ale căror interese nu coincid cu cele ale poporului român sau rus”.

Comentarii
  • nu avem nevoie de Rusia! Rusia ne-a amenintat cu nucleara daca ajutam Ucraina, pe cand noi nu le-am facut nimic. nu avem nevoie de relatii diplomatice cu Rusia! sa stea in barlogul lor acolo daca sunt neaderthalieni! in afara de gaze noi nu importam nimic de la rusi. nu avem nevoie de aceste popor obscur, sinistru si medieval!

  • Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă nu reprezinta Iasul nu are nimic de-a face cu Iasul! nici macar nu e din Iasi! e din Bucuresti! e o marioneta a lui Putler pusa sa destabilizeze Romania!

  • cei care comentati aiurea ….nu va place legea ! Romania tre sa fie in buna colaborare cu toate tarile, si cu Rusia si cu Ungaria si cu Turcia ………………….

  • cetatenii majoritari ai Romaniei nu tine tartacuta unei tradatoare de tara, asa ca ii cerem sa-si dea imediat deminisa din functia de Senatoare. Cine o ales-o sa se spele pe cap cu ea, ca ne face de rusine tara si ne injoseste ca popor majoritar

  • Turcia ???? care ne-o cotropit etc…………..nu aveti nica cu Turcia ????? Ungaria care ne-o cotropit ???nu aveti nica cu Ungaria???? Bre cu creieru in pantaloni, mai taceti ca se vede………

  • sosocarule haurit ai creerii facuti muci fraiere ia-ti saorma ambulanta si jet la prigojin sa devii gherou

  • Deosebit respect pentru Doamna av. Senator Diana Sosoaca. Daca as fi invitat si eu la aceasta receptie as participa. Asta nu înseamnă ca sunt sau suntem deacord cu razboiul. Si apoi nu este războiul tarii noastre si trebuie sa pastram relatii de buna vecinătate si prietenie cu toate tarile. Sa nu uitam ca Ucraina are mare vina de acest război, razboiul putea evitat prin rezolvarea tuturor problemelor pe calea diplomatiei dar Ucraina, zelenschi nu a vrut diplomatia a ales razboiul.Nu este războiul nostru si trebuie sa pastram relatii bune si cu Rusia si cu toate tarile. Ucraina a facut si face mult rau Romaniei mai mult decât Rusia, mereu noi am avut conflicte cu aceasta Ucraina caracterul lor parsiv si nazist, salbatic ne este deja cunoscut.

  • Cand citesti commenturile, iti vine sa crezi ca unii s-au ticnit pentru ca nu intelegi cu cine se cearta. Se cearta cu autorii unor comentarii sterse de redactie. Sigur, este dreptul redactiei. Dar … totusi … sa pastrezi comentarii vulgare si sa stergi comentarii decente, cu baze istorice … nu cred ca e spre binele ziarului.

Adauga un comentariu