Cancan

Șerban Copoț, despre soția lui Roxana. Ce a spus vedeta despre mariajul său

Publicat: 18 ian. 2022
Serban Copot alaturi de sotia lui in masina
De ziua soţiei sale, Şerban Copoţ a ţinut să îi mulţumească Roxanei pentru toate momentele frumoase pe care i le-a oferit

Șerban Copoț este una din cele mai apreciate prezențe de pe micul eran. În prezent face parte din proiectul de succes “iUmor” difuzat de Antena 1 a cărui ultimă ediție a fost câștigată de Virgil Ciulin. Despre Șerban multă lume știe foarte multe lucruri.

Vedeta are o carieră lungă în spate, de la cariera muzicală pe care a avut-o și până la emisiunile pe care le-a prezentat, acesta a fost mereu în centrul atenției.

Ce spune Șerban Copoț, despre soția lui Roxana

Șerban Copoț și soția lui sunt împreună de optsprezece ani și au una din cele mai frumoase relații din showbiz-rul românesc. Cu toate acestea, fac tot posibilul să își țină relația departe de ochii curioșilor. Șerban Copoț s-a căsătorit cu Roxana în anul 2015.

De ziua soţiei sale, Şerban Copoţ a ţinut să îi mulţumească Roxanei pentru toate momentele frumoase pe care i le-a oferit, dar şi pentru dragostea pe care i-o poartă.

„În ce fel de fraze să descriu dragostea pe care ţi-o port şi recunoştinţa pentru toată răbdarea pe care o ai cu noi? M-ai ajutat să construiesc o familie, mi-ai dăruit trei copii minunaţi şi eu tot consider că nu s-a inventat un «mulţumesc» suficient de cuprinzător pentru tot.

E ziua ta, şi după «n-şpe» melodii de dragoste scrise o să mă rezum la un La mulţi ani spus din tot sufletul meu, pentru că astăzi muzele sunt bâlbâite la fel ca mine”, a scris artistul pe contul de socializare.

Recent, familia prezentatorului a trecut printr-un moment dificil. În cadrul unui interviu, Şerban Copoţ a făcut mai multe dezvăluiri.

„Acum o lună de zile am aflat că motanul nostru Hendrix are leucemie. E motanul adoptat de Tedi și m-am temut tare de reacția lui când vă afla. Însă Marele T este băiat mare şi a mers cu Hendrix la toate programările la doctor și s-a comportat foarte matur şi cu multă empatie. Se pare că un tratament aplicat riguros poate da rezultate bune. Hendrix se simte mult mai bine şi avem speranţe că îl vom avea mult timp alături de familia noastră”, a spus recent Șerban Copoț, potrivit okmagazine.

Șerban Copoț este tatăl a trei copii

Soția celebrului artist, Roxana, este o mamă extrem de dedicată. Vedeta a mai adăugat că soția sa, Roxana, are, de fapt, patru copii, subliniind că este o persoană foarte copilăroasă.

„Mie (n.r. copiii) mi-au schimbat viața radical (…). Sunt mult mai rapid la schimbat, te înveți cu manevre. Ea (n.r. soția) are, de fapt, patru copii.

La primul dintre ei, nu am avut nimic din ce nu am putut să fac. Eu am fost primul care i-a făcut băiță. Noi i-am crescut singuri, fără bone, fără bunici.

Asta ne-am dorit, ne-am asumat”, a spus Șerban Copoț, în cadrul unui podcast de pe Youtube, scrie libertateapentrufemei.ro.
Adauga un comentariu