Cancan

Șerban Copoț pleacă de la iUmor după șapte ani. Motivul din spatele deciziei sale

Publicat: 05 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Șerban Copoț pleacă de la iUmor după șapte ani. Motivul din spatele deciziei sale
Serban Copot a plecat de la iUmor

Cântărețul de la Animal X, cunoscut sub numele de Șerban Copoț, a anunțat că se retrage din industria televiziunii în ziua în care împlinește 42 de ani.

Timp de șapte ani, el a fost gazda emisiunii iUmor, unde a colaborat cu Dan Badea, Cheloo, Mihai Bendeac și Delia Matache.

Șerban Copoț pleacă de la iUmor după șapte ani

Pe 2 iulie, Șerban Copoț a împlinit 42 de ani, moment în care și-a anunțat plecarea de la iUmor. Artistul a făcut parte din proiectul de divertisment timp de 14 sezoane.

„Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane, este momentul să mai luăm și o pauză. A fost challenging (n.r. provocator), au fost 7 ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort. Anul acesta, iUmor s-a suprapus cu taberele mele și nu am cum să renunț la proiectul meu de suflet!”, a comentat Șerban Copoț, potrivit Unica.ro.

Debut în industria muzicală cu trupa Animal X

Cu ocazia zilei sale de naștere, artistul a mai transmis un mesaj.

„Vă mulțumesc pentru urări! 42 de ani! O petrecere reuşită este cea în care nu găseşti poze prea reuşite. Se pare că este o vârstă la care este binevenită o schimbare. O schimbare in bine, prin care îmi iau ‘La revedere!’ de la un colectiv cu care am lucrat 14 sezoane.

Cu bune, cu rele, am fost acolo o gaşcă care a scris un capitol în umorul românesc. Fiecare cu părticica lui. Acum, a venit momentul să le urez mult succes şi să îmi văd de proiectele mele. Vine tabăra din 23 iulie, iar din toamna pregatesc o surpriză mare de tot. Încă o dată vă mulțumesc pentru urări şi vă îmbrățişez. #42deani #multumesc”, a scris acesta pe pagina lui.

Șerban Copoț a debutat în industria muzicală românească la sfârșitul anilor ’90. În anul 1999 a fost înființată trupa Animal X, în componența căreia se regăseau Șerban Miron Copoț (Hienă) în calitate de solist principal, Alexandru Sebastian Salaman (Șopârlă) ca voce secundară și Laurențiu Mihai Penca (Vierme) în calitate de voce secundară.

Detalii inedite din mariajul lui Șerban Copoț și Roxana

Șerban Copoț și Roxana formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire împreună. Șerban Copoț a dezvăluit că gestionează destul de bine problemele din căsnicie și nu s-a gândit niciodată la divorț.

„Și eu a trebuit să renunț la lucruri, la fel și ea, dar nu le-am monitorizat niciodată și nici nu o să o facem. E mai înțeleaptă decât mine. Creează un climat de împăcare, nu de competiție. Eu sunt foarte competitiv, dar ea mi-a demonstrat că este mai înțeleaptă decât mine și am învățat de la ea să nu mai fiu așa de îndârjit. M-am schimbat foarte mult pe subiectul asta. Am învățat de la ea să las de la mine, să respir înainte să reacționez. Ne șlefuim unul pe celălalt.”, a afirmat Șerban Copoț.

Adauga un comentariu