Local

Sexagenar, trimis la pușcărie după ce a băgat în groapă o fetiță! Daune de 250.000 de euro pentru rudele micuței! – VIDEO

Publicat: 31 mart. 2020

Un ieșean acuzat de comiterea unui cumplit accident rutier a fost condamnat de judecători. Firma de asigurări a mașinii individului a fost obligată la plata sumei de 250.000 de euro, drept daune morale, către rudele fetiței ucise

Un individ în vârstă de 62 de ani a fost pedepsit de către judecătorii ieșeni, după producerea unui tragic accident rutier!

Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea lui Viorel Bulai la pedeapsa rezultantă de trei ani și două luni de temniță, pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, cu reținerea unei culpe în proporție de 60 la sută.

„Instanța respinge acordarea de daune materiale solicitată de tatăl victimei. Obligă partea responsabilă civilmente SC Grawe Romania SA la plata către partea civilă L.R.S. – mama victimei – a sumei de 100.000 de euro, cu titlu de daune morale, la plata către partea civilă I.D.A. – tatăl victimei – a sumei de 100.000 de euro, cu titlu de daune morale, la plata către partea civilă D.C.A. – fratele victimei – a sumei de 50.000 de euro, cu titlu de daune morale”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Un impact devastator

Procesul individului a început în urmă cu câteva luni. Asta, după ce sexagenarul fusese reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 5 septembrie 2019. Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, pe data de 4 septembrie 2019, în satul Mânzătești, din comuna Ungheni, o fetiță de opt ani a fost lovită de un autoturism, iar, în urma producerii impactului, șoferul a plecat de la fața locului. La locul producerii accidentului a intervenit un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și un Echipaj de Prim-Ajutor, fiind efectuate manevre de resuscitare.

Ulterior, fetița a fost transportată la Spitalul Clinic pentru Copii „Sfânta Maria”, din Iași. Totuși, din cauza leziunilor suferite, micuța a decedat. De asemenea, oamenii legii au demarat o anchetă și au constatat că individul care a provocat impactul este Viorel Bulai, în vârstă de 62 de ani. La data respectivă, apropiații bărbatului au afirmat că acesta este foarte bolnav, fiind operat de mai multe ori. În urma anchetei, magistrații ieșeni au concluzionat că și victima a avut o culpă de 40 la sută pentru producerea cumplitului accident rutier.
Adauga un comentariu