Cancan ultimă oră

Și-a părăsit iubitul pentru că acesta i-a reproșat că e prea grasă și are burtă de bere

Publicat: 21 apr. 2021

A renunţat la relaţia cu iubitul ei, din cauză că acesta i-a reproşat că e prea grasă! Aceasta este povestea de viaţă a lui Shelby Johnson, o tânără din Statele Unite ale Americii.

În urmă cu aproximativ 3 ani, prin 2018, tânăra avea doar 54 de kilograme, dar prietenul ei i-a spus că ar fi cazuls a mai slăbească, pentru că tot e grasă. Atunci ea a luat decizia să facă public mesajul de la iubitul ei, iar internauţii i-au sărit chiar în ajutor.

„Am 54 de kilograme. Am această greutate de cinci luni, iar prietenul meu mi-a zis că ar trebui să slăbesc. Exagerez pentru că mă simt rănită de această remarcă? Nu pot să înțeleg cum cineva care susține că te iubește poate să-ți spună așa ceva”, a scris Shelby în mesajul ei pe Twitter. Acolo a atașat și imagini cu mesajele primite de la iubitul ei.

Mai mult, bărbatul i-a reproşat că are burta mai mare că a lui, „cee ce e ciudat”

„Ai început să faci burtă de bere, iubito”, i-a scris bărbatul.

În ciuda faptului că iubitul i-a reproşat că arată mai bine la început de relaţie, greutatea ei nu avusese nici o modificare. Instant, postarea tinerei s-a viralizat pe reţelele de socializare, primind peste 5.000 de comentarii.

„Părăsește-l și caută pe cineva care iubește totul la tine”, „Nu te merită. Nu ai de ce să păstrezi negativismul în jurul tău. Arăți minunat”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

„În liceu aveam între 37 și 41 de kilograme și doctorii nu știau să-mi spună de ce nu reușesc să mă îngraș. La 20 de ani, am început să iau în greutate și când am reușit m-am simțit foarte feirictă și sănătoasă. M-am chinuit mult să ajungă la greutatea aceasta. Am ajuns la 54 de kilograme”, a completat Shelby.

În cele din urmă, tânăra l-a părăsit pe bărbat, acesta fiind supărat pentru că mesajele i-au fost publicate.

„Mi-a spus că se va folosi de acestă experiență pentru a deveni un om mai bun pe viitor”, a spus tânăra.

Adauga un comentariu