Actualitate

Şicanare în trafic în judeţul Neamţ, soldată cu o victimă. Un bărbat a fost înjunghiat

Publicat: 31 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Şicanare în trafic în judeţul Neamţ soldată cu o victimă. Un bărbat a fost înjunghiat
Un bărbat a fost înjunghiat în burtă după o șicanare în trafic

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, a informat că în urma unei şicanări în trafic petrecute în data de 30 ianuarie 2022, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost înjunghiat în burtă de un alt individ.

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit că, în urma unei şicanări în trafic, un bărbat de 30 de ani, din Gâdinţi, pasager într-un autoturism, ar fi intrat în conflict cu un bărbat de 49 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe o stradă din localitatea Poienari, pe fondul căreia l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înţepător“, conform unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Un bărbat din Neamț a fost înjunghiat în burtă după o șicanare în trafic

Recentele modificări ale Codului rutier publicate în Monitorul Oficial de săptămâna trecută, au înăsprit legislaţia în ceea ce priveşte sancţiunile aplicate pentru formele de violenţă în trafic. Cu toate acestea, noile amenzi par să nu îi impresioneze pe unii, dat fiind şi incidentul sângeros petrecut cu o zi în urmă, în care un bărbat a fost înjunghiat în burtă după o șicanare în trafic, în județul Neamț.

Victima a avut nevoie de intervenția de urgență a medicilor, iar agresorul a fost reținut.

Oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie din comuna Ion Creangă, judeţul Neamţ, au fost sesizaţi în data de 30 ianuarie 2022, pentru a interveni în cadrul unui conflict în trafic. Incidentul s-a produs între un şofer de 49 de ani, ce circula pe o stradă din localitatea de domiciliu şi un pasager ce se afla într-un alt autovehicul.

Rănitul a fost diagnosticat cu plagă înjunghiată cu evisceraţii

În urma unui conflict în trafic petrecut în judeţul Neamţ, unul dintre combatanţi a fost înjunghiat şi a fost internat într-o unitate sanitară, cu plăgi eviscerate.

Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene Neamţ, a declarat că în data de 30 ianuarie, un bărbat de 49 de ani a intrat într-un conflict în trafic cu un alt bărbat, de 30 de ani, aflat ca pasager într-un alt autoturism. Conflictul s-a soldat cu înjunghierea bărbatului de 49 de ani de către cel din urmă.

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit că, în urma unei şicanări în trafic, bărbatul de 30 de ani, pasager într-un autoturism, ar fi intrat în conflict cu bărbatul de 49 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe o stradă din localitatea Poienari, pe fondul căruia l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înţepător”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ, rănitul a fost diagnosticat cu plagă înjunghiată cu evisceraţii, fiind preluat de un echipaj şi transportat la Centrul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Roman, în vederea primirii de îngrijiri medicale.

La scurt timp de la agresiune, persoana suspectată de comiterea faptei a fost depistată şi condusă la sediul poliţiei, în vederea audierii.

În baza probelor adunate de către poliţia judeţeană Neamţ, în cadrul incidentului de șicanare în trafic , bărbatul de 30 de ani a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind pus sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca astăzi să fie prezentat în faţa unui procuror de la Parchetul Roman, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Alte șicanări în trafic precum cea care a avut loc în județul Neamț, s-au mai petrecut recent și în Iași și Buzău.

Cursă nebună pentru achiziția de apartamente noi, indiferent de preț

Adauga un comentariu