Cancan ultimă oră

Silviu Prigoană și-a scos copiii la Grădina Botanică. Cum au fost surprinși aceștia

Publicat: 10 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Silviu Prigoană și-a scos copiii la Grădina Botanică. Cum au fost surprinși aceștia
Silviu Prigoană și-a scos copiii la plimbare prin grădina botanică

Silviu Prigoană a fost surprins în ipostaze așa cum rar ne este dat să-l vedem. Îmbrăcat lejer, alături de băieții pe care-i are cu Adriana Bahmuțeanu, dar și de alți copii, a ieșit la plimbare. Vremea de primăvară l-a făcut pe fostul politician să uite, temporar, și de regulile impuse de autorități pentru limitarea răspândirii virusului.

Cele 15 grade înregistrate în Capitală l-au convins pe Silviu Prigoană să devină „ghid” pentru copiii lui. Îmbrăcat foarte lejer, într-o pereche de pantaloni negri, o cămașă în carouri și o geacă de piele bej, fostul politician a făcut furori în rândul copiilor.

Silviu Prigoană s-a „integrat” printre copii

Cei mici s-au „încolonat” în spatele milionarului și au ascultat cu atenție explicațiile acestuia. Este, totuși, un detaliu care ne-a atras atenția. Pe lângă grija cu care s-a comportat cu cei mici, Silviu Prigoană, cel mai probabil, entuziasmat de plimbarea din Grădina Botanică, nu a fost prea atent la masca de protecție. Așa cum se poate vedea în imagine, milionarul poartă masca, dar nu chiar „ca la carte”.

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, poveste fără sfârșit

Milionarul își acuză fosta soție că a uitat de îndatoririle financiare pe care le are față de cei doi băieți și e dispus să meargă până-n pânzele albe pentru a le face dreptate.

„Instanța a decis, din 2018, ca domiciliul copiilor să fie la tatăl lor. Ca atare, mama trebuie să plătească pensie alimentară, căci așa spune legea. Pot să vă spun că, de doi ani, doamna Adriana Bahmuțeanu nu a plătit un leu drept!”, a declarat Silviu Prigoană.

Prigoană i-a făcut propagandă Adrianei Bahmuțeanu

Din dorința de a rezolva această problemă, milionarul i-a făcut propagandă fostei soții. Silviu Prigoană a afirmat că a sperat că, în eventualitatea în care ar fi câștigat, și-ar fi putut respecta îndatoririle legale.

„Mai țineți minte că, în toamna anului trecut, doamna Bahmuțeanu a dorit și s-a înscris în cursa candidaților la alegerile locale, pentru funcția de primar al Sectorului 1. Ei bine, dânsa poate nu știe, dar i-am făcut propagandă electorală. Am încercat să conving pe cât mai mulți, cel puțin dintre cei care m-au întrebat în mod direct, s-o voteze.

Nu vă ascund că, în felul meu, eram direct interesat. Am sperat că, odată câștigată cursa electorală, doamna Adriana Bahmuțeanu va avea parte de un venit fix și se va achita astfel și de îndatoririle sale ce-i revin în calitatea sa de părinte. Nu a fost însă să fie!

Nu știu pe dinafară despre ce sumă este vorba. Dar ceea ce știu este că dacă ajung să fac plângeri pe tema asta, e posibil să se ajungă, în cele din urmă, la ședințe de meditat în pivniță, pe o durată de trei luni, din câte știu”, a mai adăugat Silviu Prigoană.

Reacția Adrianei Bahmuțeanu

„Refuz să mă cert prin ziare cu Silviu Prigoană pe orice subiect. Nu am cunoștință despre vreo plângere penală la adresa mea”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adauga un comentariu