Prima pagină » Cultural » Simona Gherghe, despre trauma vieții sale. ”Realitatea m-a lovit în plin”

Simona Gherghe, despre trauma vieții sale. ”Realitatea m-a lovit în plin”

10 iul. 2023, 10:54,
BZI.ro, în Cultural

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România. Deși se bucură de un foarte mare succes atât în plan profesional, cât și personal, frumoasa blondină nu a fost ocolită de probleme și traume.

Recent, vedeta a dezvăluit una dintre cele mai mari traume ale sale.

Simona Gherghe, despre trauma vieții sale

Prezentatoarea TV a vorbit deschis despre greutățile nașterii primului copil, dar și despre problemele pe care le-a întâmpinat în primele luni de la venirea pe lume a micuței Ana, care acum are șase ani.

”Primele zile cu Ana acasă au fost crunte. De fapt, primele luni. Sunt o mulțime de lucruri, pe care nu mi le amintesc deloc, iar dacă ar fi să descriu perioada aia, în mintea mea e ca un tunel. Așadar, întuneric. Deși am citit mult, în timpul sarcinii, realitatea m-a lovit în plin. Așa ca primele săptămâni au fost cu frici, anxietăți, epuizare fizic (treaba asta cu lipsa somnului nu mi-a spus-o nimeni…) și singurătate. Deși eram în casa și cu Razvan, și cu mama”, a spus Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Chiar dacă are doi copii superbi, vedeta a mărturisit că familia sa nu este în formulă completă, însă din păcate, nu mai visează la un alt bebeluș pentru că nici vârsta și nici starea de sănătate nu îi mai permite.

„Nu, suntem în formula completa. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii…”, a declarat Simona Gherghe pe rețelele de socializare, potrivit Spynews.

Ce va face Simona Gherghe după ce fanii s-au ridicat împotriva ei

Simona Gherghe a fost obligată de situația prin care trece să încerce să se reorienteze. Aceasta se află în mijlocul unui scandal, după ce fanii i-au cerut demisia, pentru atitudinea părtinitoare pe care a avut-o față de o concurentă.

Vedeta Antena 1 traversează momente cât se poate de dificile după ce fanii s-au ridicat împotriva ei și i-au cerut demisia. Aceștia au acuzat-o pe Simona Gherghe că ar avea o atitudine părtinitoare vis a vis de anumiți concurenți ai emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, motiv pentru care au criticat-o dur. Dat fiind că simte că lucrurile se află pe un teren instabil, prezentatoarea TV a fost nevoită să se reorienteze și să își îndrepte atenția și către alte proiecte.

„Când Oana Moraru, una dintre cele mai puternice voci din educaţie de la noi, mi-a spus că este interesată să facem împreună un podcast, am ştiut că sunt unde trebuie. Aşa s-a născut Părinţi CuMinţi, un podcast pentru toţi părinţii, care vor să fie mai buni pentru copiii lor şi care înţeleg că este nevoie de răbdare, ascultare, dar şi de greşeli asumate şi iertate (…). Din 9 mai vă invit să ne fiţi alături în fiecare săptămână, în lunga călătorie a vieţii de părinte. Să devenim împreună părinţi cuMinţi”, a anunțat Simona Gherghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *