Actualitate

Simona Ghinea, fata dată dispărută în București a fost găsită într-un spital din Capitală

Publicat: 05 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Ghinea fata dată dispărută în București a fost găsită într-un spital din Capitală
Simona Ghinea a fost găsită de anchetatori într-un spital din București

Simona Ghinea, fata dispărută şi despre care se credea iniţial că ar fi victima criminalului din Giurgiu, a fost găsită într-un spital din Bucureşti.

Bunicul tinerei a fost cel care a anunat dispariţia după ce, timp de 4 zile, nu a mai dat pe acasă. Simona Ghinea are 22 de ani şi a fost găsită în viaţă.

Simona Ghinea a fost găsită într-un spital din Bucureşti

Fata care dispăruse de acasă, în urmă cu 4 zile, a fost găsită de poliţiştii din Bucureşti. Tânăra a dispărut de acasă în seara zilei de sâmbătă. Fata a fost găsită în viaţă. Bunicul fetei a anunţat oamenii legii după ce a văzut cazul din Giurgiu.

Polițiștii au recoltat probe ADN din locuința bunicului fetei și l-au comparat cu cel al fetei incinerate. Rezultatele nu s-au potrivit, astfel că oamenii legii și-au continuat căutările.

După câteva zile de căutări, Simona Ghinea a fost găsită într-un spital din Bucureşti având câteva plecări voluntare de acasă. Nu se cunoaşte cu exactitate de ce Simona se afla într-un spital, ce a păţit de a fost internată.

„Luni, 02 noiembrie a.c., Secția 9 Poliție a fost sesizată de bunicul unei tinere cu privire la faptul că nepoata sa, Ghinea Simona Elena, în vârstă de 22 de ani, a plecat în seara de 31 octombrie a.c., în jurul orei 20:00, de la o adresă din sectorul 2 și nu s-a mai întors.

Din datele existente tânăra este cunoscută cu plecări voluntare. Aceasta a fost găsită de polițiștii din Sectorul 2 din cadrul DGPMB internată la o unitate spitalicească din Sectorul 4”, a precizat Poliția într-un comunicat citat de stiripesurse.ro.

Cine este și cu ce se ocupa Simona Ghinea

Simona Ghinea sau Crenguța, cum îi spun prietenii, este din București și a învățat la Școala nr. 64 „Ferdinand I” din Capitală. Apoi a studiat la Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu”. Tânăra, de 22 de ani, locuia alături de bunicul ei de foarte multă vreme. În prezent, Simona Ghinea studia la „Școala Postliceală Domnița Ruxandra” din București. Bruneta este o fire veselă, plină de viață și chiar amuzantă după cum se descrie ea pe rețelele de socializare.

Simona Ghinea era de profesie clientă falsă. Ea frecventa des cluburile și cafenelele din Centrul Vechi al Capitalei. De mai bine de șase ani, bruneta mergea seară de seară în cluburile din București. Simona Ghinea este o figură des întâlnită în viața de noapte a Capitalei.

Am o rugăminte către toți prietenii din lista mea și către toți colegii din centrul istoric, din zona HoReCa și nu numai, pe Simona o știm mulți pentru că a lucrat în centru cu noi, vă rog dați o distribuire pentru că este dispărută de 3 zile! Cine o vede sau află ceva despre ea să dea un semn urgent! Vă mulțumesc!”, a scris un alt amic de al Simonei.

Adauga un comentariu