Sport

Simona Halep, ajutată de elicoptere să câștige finala de la Wimbledon, în 2019: „Am jucat meciul perfect”

Publicat: 24 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep ajutată de elicoptere să câștige finala de la Wimbledon în 2019 Am jucat meciul perfect
Simona Halep a fost eliminată în optimi la US Open de Elina Svitolina

Simona Halep, numărul 3 WTA, le-a mărturisit jurnaliștilor englezi că elicopterele au ajutat-o să câștige finala de la Wimbledon, în 2019, după 6-2, 6-2, cu Serena Williams.

În cadrul interviului acordat Daily Mail, jucătoarea de tenis a mai vorbit despre începuturile carierei sale și despre operația de micşorare a sânilor. În plus, Simona Halep i-a adus în discuție și pe Gheorghe Hagi, dar și pe Ilie Năstase.

„Vizionarea elicopterelor aterizând ar putea suna ca o pregătire ciudată pentru cel mai mare meci din viaţa ta, dar a funcţionat ca un deliciu pentru Simona Halep. Campioana de la Wimbledon dezvăluie modul neobişnuit în care a petrecut până la ceea ce a devenit una dintre cele mai mari performanţe de pe Center Court din timpurile moderne, demolarea spectaculoasă a Serenei Williams, în finala din 2019. Evitând o casă privată în apropiere de complexul de la Wimbledon, românca de 29 de ani a ales să petreacă turneul într-un hotel de lângă heliportul Battersea”, a scris dailymail.co.uk.

Simona Halep, ajutată de elicoptere să câștige finala de la Wimbledon: „Mi-a limpezit mintea şi m-a ajutat să uit de ceea ce urma”

Simona Halep a dezvăluit că un ajutor extraordinar în câștigarea finalei de la Wimbledon l-au constituit elicopterele care aterizau pe heliport. Ea spune că, urmărindu-le pe fereastră, mintea i s-a limpezit, ajutând-o astfel să uite de ceea ce urma.

„Nu eram atât de agitată, deşi sunt o persoană nervoasă, şi am fost foarte relaxată în acea dimineaţă. Am petrecut mult timp uitându-mă doar pe fereastră, la elicopterele care aterizau, pe heliport. Este ciudat, dar mi-a limpezit mintea şi m-a ajutat să uit de ceea ce urma. Am jucat meciul perfect. M-am confruntat cu Serena în Singapore, unde am jucat rapid şi nu i-am dat timp să se aşeze, aşa că am ştiut că dacă fac asta am o şansă. M-am simţit mai entuziasmată decât neliniştită şi am avut familia acolo. A fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea”, şi-a amintit Halep.

Simona Halep: „La 16 ani s-a decis să mă mut la Bucureşti pentru tenisul meu”

Simona Halep a vorbit despre începuturile sale în tenis și l-a amintit pe fratele ei, care i-a fost exemplu

„Fratele meu juca tenis, aşa am început la Constanţa. Oraşul are plaje, este un oraş drăguţ, dar în timpul iernii nu este prea multă acţiune, este cam frig şi fără vizitatori. La 16 ani s-a decis să mă mut la Bucureşti pentru tenisul meu unde erau mai mulţi antrenori şi parteneri mai buni cu care să mă antrenez”, a povestit Simona.

Pentru a fi din ce în ce mai bună în tenis, Simona Halep a făcut tot ce i-a stat în putință. Așa că a ales să își micșoreze sânii.

„În 2009 am făcut operaţia pe care trebuia să o fac pentru tenisul meu. Apoi, după aceea, în 2010, nu am fost foarte încrezătoare în jocul meu, atitudinea mea a fost prea negativă şi nu am crezut că pot ajunge în vârf. Aşa că a trebuit să am o mulţime de experienţe înainte să cred că pot învinge jucătoare de top. Am avut nevoie de timp pentru a avea senzaţia că sunt suficient de bună. Situaţia s-a schimbat cu adevărat la Roma, la openul Italiei din 2013, unde am ajuns în semifinale şi am început să cred”, a afirmat românca.

Adauga un comentariu