Sport

Simona Halep ține ritmul ridicat și face gesturi frumoase. Ce scrie siteul WTA despre constănțeancă

Publicat: 28 apr. 2020
Jucătoarea de tenis Simona Halep

Simona Halep (2 WTA) se menține într-o formă fizică de invidiat în perioada de întrerupere a tenisului mondial din cauza pandemiei de coronavirus.
Aflată acasă, la Constanța, fostul lider mondial ține un ritm ridicat al pregătirii pentru că e conectată, zi de zi, cu componenții staffului său. Jucătoarea „cu cele mai rapide picioare din circuit”, așa cum o descrie managerul ei, Viriginia Ruzici, a donat echipamente medicale către spitalele din București și Constanța, scriu jurnaliștii siteului WTA, și face o pregătire fizică la intensitate mare.

Simona Halep: „Această pauză mi-a dat posibilitatea să mă recuperez”

„Halep nu a ieșit pe teren, dar ține legătura zilnic cu antrenorii săi, Darren Cahill și Artemon Apostu Efremov, și cu cei din echipa sa”, notează sursa mai sus menționată.

„Această pauză competițională m-a ajutat să mă recuperez la picior și mi-a dat posibilitatea să-mi petrec timp cu familia mea, să mă trezesc mai târziu, să văd filme și să gătesc”, le-a spus campioana de la Wimbledon jurnaliștilor de la WTA.

Antrenorul Simonei, Darren Cahill, a povestit zilele trecute care a fost momentul care a sudat definitiv relația profesională dintre cei doi. Totul s-a întâmplat după primul tur de la US Open 2017, atunci când sportiva din Constanța, care abia așteaptă reluarea sezonului, a fost învinsă de Maria Sharapova, scor 4-6, 6-4, 3-6.

Simona Halep și un moment decisiv al carierei

„După meci ne-am întâlnit și plânsese. I-am spus că a luptat formidabil, că sunt mândru de cum a tras de ea. Apreciam că a dat totul pe teren și că asta e cel mai important, indiferent de rezultatul partidei. Imediat ea m-a întrebat cum a jucat din punct de vedere tactic, unde a greșit.
Eu ar fi trebuit să-mi mușc limba, să îi spun că nu e nicio problemă și că vom discuta despre asta cu altă ocazie. Dar eu i-am zis: «Nu ai făcut bine asta, ai greșit acolo, nu ai ales bine atunci» și tot așa.
După câteva minute în care m-a ascultat, i-au dat lacrimile și a plecat la vestiare”, a dezvăluit Darren Cahill, pentru podtail.com

Adauga un comentariu