Sanatate

Slăbește 3 kg pe zi. Cât de rapid poți atinge acest rezultat fără a te supune unor restricții exagerate

Publicat: 09 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Slăbește 3 kg pe zi. Cât de rapid poți atinge acest rezultat fără a te supune unor restricții exagerate
Norma de legume în acest caz este de cel puțin 500 de grame în formă brută și aceeași cantitate în formă finită

Dacă ai un eveniment important sau o vacanță la mare în curând este bine să știi cum se slăbește 3 kg pe zi. Pentru fetele care aproape că nu au exces de greutate, fiecare kilogram acumulat este izbitor, dar în același timp se pot despărți cu ușurință de ele în cel mai scurt timp posibil. Pentru cei care au forme magnifice, câteva kilograme în plus nu vor fi deosebit de vizibile, dar greutatea va dispărea mai încet și mai greu.

Dacă există foarte puțin timp pentru a pierde în greutate, două zile sau chiar mai puțin, va trebui să recurgeți la măsuri extreme. Doar fii foarte atent, orice dietă, exerciții fizice și, cu atât mai mult, luarea de medicamente ar trebui să fie în acord cu medicul și făcută strict sub supravegherea acestuia. Puteți contacta un dietetician sau un nutriționist care vă va ajuta să alegeți un curs scurt pentru câteva zile sau să vă prescrie un program pe termen lung. Slăbirea a trei kilograme este plafonul care poate fi atins în câteva zile, dar nu vă descurajați dacă rezultatul nu este exact cum credeați. Nu veți putea arde excesul de grăsime, dar veți scăpă de burtă și veți elimina excesul de lichid, devenind vizual mai subțire.

persoana care mananca fructe si legume dintr-o caserola
Dacă există foarte puțin timp pentru a pierde în greutate, două zile sau chiar mai puțin, va trebui să recurgeți la măsuri extreme

Slăbește 3 kg pe zi. Cum să grăbești procesul de slăbire

Pentru a slăbi 3 kg este mai bine să mănânci mai multe legume și fructe proaspete. Norma de legume în acest caz este de cel puțin 500 de grame în formă brută și aceeași cantitate în formă finită. La această cantitate trebuie să adăugați zilnic cel puțin un fruct și o mână de fructe de pădure. Fibrele curăță bine intestinele și nu sunt deloc bogate în calorii. Vei mânca și vei pierde în greutate în același timp.

Pentru a slăbi rapid, trebuie să mergi cel puțin 20 de mii de pași și să vizitezi piscina cel puțin o dată. Apropo, înotul este singurul sport care dă o sarcină tuturor grupelor de mușchi simultan, iar în apă, activitatea este mai ușor de tolerat, dar arde mai multe calorii.

femeie care se tine de pantalonii sport si are in mana un smothie
Pentru a slăbi 3 kg este mai bine să mănânci mai multe legume și fructe proaspete

De asemenea, pentru a scăpa timp de o zi de 3 kg este bine să ții o zi de post cu proteine. Accentul unei astfel de zile este că vei mânca doar alimente proteice și legume. O dietă de zi cu proteine ​​care te va ajuta să slăbești 3 kg.

Cum să scapi de kilogramele în plus rapid. Cele mai simple modalități pentru a ajunge la silueta dorită

Odată cu pierderea rapidă în greutate, excesul de lichid va fi îndepărtat din corp, deci nu este nevoie să-l turnați forțat înapoi. Bea puțin câte puțin și numai când ai chef. De asemenea, puteți încearcă masajul cu drenaj limfatic. Acesta nu este doar plăcut, ci și foarte util. Deși masajul se face cel mai bine într-un curs de cel puțin cinci proceduri, rezultatul va fi vizibil după prima.

Pentru a scăpa de kilogramele în plus poți face o baie de aburi și scrub. Pentru a pierde în greutate mai repede, vizitați o baie sau o saună. Dacă după abur reușiți să înotați în piscină și apoi să faceți și o împachetare sau un scrub, va fi minunat.

femeie care isi masoara cu un metru talia
De asemenea, pentru a scăpa timp de o zi de 3 kg este bine să ții o zi de post cu proteine

Mono-dieta cu mere este potrivită doar pentru cei care au un stomac foarte sănătos, deoarece necesită mere destul de acre. Principiul este simplu, tot ceea ce mănâncă o fată într-o zi este 1,5 kg de mere de orice soi verde.

Din moment ce știi cum se slăbește 3 kg pe zi trebuie să fii atentă să nu exagerezi. De asemenea, monitorizează-ți cu atenție bunăstarea și în caz de foame persistentă severă, slăbiciune, oboseală sau alte simptome neplăcute, renunță imediat la experiment.

femeie care isi masoara cu un metru talia
Odată cu pierderea rapidă în greutate, excesul de lichid va fi îndepărtat din corp, deci nu este nevoie să-l turnați forțat înapoi
Adauga un comentariu