Cancan

Soacra lui Celentano din „Las Fierbinți” era de o frumusețe răpitoare în tinerețe. „Am îmbătrânit urât fizic”

Publicat: 18 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soacra lui Celentano din Las Fierbinți era de o frumusețe răpitoare în tinerețe. Am îmbătrânit urât fizic
Mirela Nicolau, cea care o întruchipează pe soacra lui Celentano în Las Fierbinți, se spune că era de o frumusețe izbitoare în tinerețe

Mirela Nicolau, soacra lui Celentano din „Las Fierbinți”, era de o frumusețe răpitoare în tinerețe, actrița transformându-se total cu trecerea timpului. Aceasta semăna izbitor cu Ornella Muti, cele două fiind aproape de aceeași vârstă. Cu toate acestea, actrița care o întruchipează pe soacra lui Celentano din serialul fenomen de la Pro TV regretă că nu a făcut filme în tinerețe.

Mirela Nicolau impresionează cu carisma sa și modul autentic în care redă personalitatea și obiceiurile personajului pe care îl joacă în Las Fierbinți. Cu toate acestea, nu multă lume știe că, în tinerețe, pe lângă talentul actoricesc, aceaasta impresiona și cu frumusețea ei.

Soacra lui Celentano din „Las Fierbinți” era de o frumusețe răpitoare în tinerețe

Despre Mirela Nicolau, ceza care o întruchipează pe soacra lui Celentano în serialul fenomen de la Pro TV, se spune că era de o frumusețe izbitoare în urmă cu mai mulți ani. Tocmai de aceea, erau persoane care îi spuneau că seamănă cu Ornella Muti, o actriță italiană astăzi în vârstă de 69 de ani. Mai mult, cele două erau și apropiate ca vârstă, Mirela fiind doar cu doi ani mai tânără. În plus, mai există o diferență între cele două, actrița italiancă având ochii albaștri.

„Eram identică Ornella Muti, toată lumea zicea că semăn cu ea. S-a speriat criticul Ecaterina Oproiu când am apărut cu soţul meu, regizorul Anghel Mora, la un film. M-a văzut, a exclamat de uimire şi a întrebat cine sunt. Soţia mea, a spus el. Eram leită Ornella, doar că n-aveam ochii albaştri”, a povestit Mirela Nicolau.

Mirela Nicolau, în vârstă de 66 de ani, s-a format la Universitatea Națională de Arta Teatrala și Cinematrografica „I.L. Caragiale” și în prezent este actriță la Teatrul Evreiesc de Stat din București.

„Am îmbătrânit urât fizic”

Referitor la transformarea fiuzică suferită odată cu trecerea anilor, Mirela Nicolau simte că are un regret acum, când se privește în oglindă.

„Sunt oameni care îmbătrânesc frumos şi unii care îmbătrânesc urât. Eu am îmbătrânit urât fizic. Nu am făcut film cât am fost tânără şi frumoasă. Fac acum”, a mai spus actriţa.

Deși a jucat în nenumărate piese de teatru, la momentul actual este cunoscută, în special, pentru rolul hazliu din comedia „Las Fierbinți”, unde o interpretează pe soacra lui Celentanto.

„Sunt recunoscută pe stradă. Ştiţi ce m-a şocat? Am filmat în Belgia, am stat acolo 2 luni. Dacă aş fi fost în Italia şi Spania, aş fi înţeles, că sunt mulţi români. Dar nu mi-am imaginat că sunt atâţia români care mă opreau pe stradă şi mă întrebau dacă sunt soacra lui Celentano”, a mai spus Mirela Nicolau.

Adauga un comentariu