Actualitate

Şobolani la raftul supermarketului Mega Image! Postarea a stârnit revolta oamenilor

Publicat: 16 iun. 2021
Doi șobolani la raftul magazinului Mega Image din București
Şobolani la raftul supermarketului Mega Image

Mizeria din Sectorul 1 începe să se vadă şi în alte zone, nu numai în grămezile de gunoaie de pe străzi. O imagine virală pe Facebook arată doi şobolani la raftul de produse de patiserie dintr-un magazin Mega Imagine.

„Mega Image 1 Mai București, Sectorul 1, s-a adaptat la situația pieței și a adus șobolani la ofertă: iei un covrig, primești doi șobolani. Poftă bună!”, scrie persoana care a publicat imaginea.

Amintim că, în urma intenţiei de a închide toate companiile înfiinţate de fosta administraţie, actuala administraţie a Capitalei a omis etape importante din procesele de deratizare şi dezinsecţie din Bucureşti. Astfel, faţă anii trecuţi, când compania Eco Igienizare realiza o primă etapă de deratizare la începutul anului, odată cu migrarea şobolanilor din ascunzători spre spaţiile deschise, anul acesta deratizarea nu s-a efectuat la timp. Acelaşi lucru este valabil şi pentru prima etapă de dezisecţie, pentru larve, care a fost omisă.

 

Mizeria din Sectorul 1 o mare problemă! Șobolanii sunt la ordinea zilei pe stradă

Proasta administrare a Sectorului 1 din București se poate vedea pe străzile Capitalei. Vorbim despre faptul că munți de gunoaie zac pe drum iar cetățenii se plâng de faptul că edilul Clotilde Armand, care a pornit un război cu firma de salubrizare Romprest, nu acționează în acest sens.  Altfel spus, munții de gunoaie se puteau vedea aproape pe fiecare stradă.

Totuşi, cetăţenilor nu le pasă de divergentele intre operatorul privat şi edilul USR şi au început să strângă semnături pentru eventuala demitere a primarului. Multe voci au afirmat în deseori că situaţia actuală este una unică, nici pe vremea lui Ceaușescu nu exista o așa mizerie.

Între timp, Marcel Ciolacu a anunțat că va susține fără echivoc strângerea de semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a acesteia. Pentru a se organiza un referendum de demitere a unui primar dintr-o unitate administrativă teritorială este nevoie de strângerea de semnături totalizând 60% din cuantumul oamenilor cu drept de vot.

Comentarii
Adauga un comentariu