Actualitate

Marcel Ciolacu, liderul PSD va susţine referendumul de demitere a lui Clotilde Armand! Iată replica edilului USR-ist

Publicat: 09 iun. 2021
Clotilde Armand este primarul Sectorului 1
Noi detalii în cazul scandalului gunoaielor din Capitală

După ce Marcel Ciolacu a anunţat faptul că susţine iniţiativa de a strânge semnături pentru organizarea unui referendum pentru demiterea lui Clotilde Armand, edilul USR de la Sectorul 1 i-a dat o replică președintelui PSD.

Vă aducem aminte faptul că există un scandal amploare în Sectorul 1 după ce Clotilde Armand nu ar fi plătit facturile operatorului de salubritate, cel din urmă refuzând să mai lucreze fără să fie plătit. De altfel, din aceste considerente, Sectorul 1 a fost invadat de gunoaie, şobolani sau ciori.

Clotilde Armand îl critică pe Marcel Ciolacu după ce acesta susţine demiterea edilului

Clotilde Armand, controversatul edil de la Sectorul 1 a menţionat faptul că PSD dorește demiterea acesteia după ce, de când a venit la primărie, banii alocaţi la PSD au fost sistaţi. Totuşi, faptul că sectorul 1 este plin de gunoaie pare să nu o deranjeze pe primărița de la USR, primăriță care se confruntă și cu criticile locuitorilor:

„Dl. Ciolacu încă numără sacii uzi cu buletinele de vot. E dificil pentru că foile sunt lipite între ele. Așa a declarat. Cine știe! După ce uscă toți sacii mai discutăm”, a precizat Clotilde Armand, pe pagina ei de Facebook.

De altfel, ceea ce este extrem de vizibil este declarația procurorului de caz care a spus negru pe alb faptul că a existat fraude electorale la scrutinul de la Sectorul 1.  Iată aici declarațiile complete făcute de procurorul de caz

De ce susține Marcel Ciolacu referendumul

Marcel Ciolacu, liderul PSD a decis să susţină referendumul de demitere a lui Clotilde Armand mai ales că este o iniţiativă cetătenescă nicidecum una politică. Liderul social democrat susţine că Armand a demonstrat incapacitatea de administrare a sectorului și că ar trebui să ia exemplul altor sectoare atunci când vine vorba despre gunoaie:

„Am decis să susţinem orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Repet, orice iniţiativă cetăţenească, nu politică. Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu e în stare să îşi exercite atribuţiile de primar. Bătaia de joc la adresa bucureştenilor trebuie să înceteze mai repede decât mandatul de 4 ani al doamnei Clotilde Armand. Înainte să se vaite de mafia din salubitate, ar trebui să facă o vizită prin sectorul 3 sau 4 cum arată acolo. Să vadă cum nu există gropi, gunoaie și cum arată parcurile”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută marţi după şedinţa conducerii partidului.

Războiul lui Clotilde Armand cu gunoaiele a stârnit revolta oamenilor

Incă de la începutul mandatului pare că unul dintre puţinele scopuri pe care Clotilde Armand a fost acela de a stârni un război cu firma care se ocupă de salubrizarea Sectorului 1. Aceasta a dorit în mai multe rânduri să rezilieze contractul spunând că mafia gunoaielor este omniprezentă.

Totuși, conform datelor existente se pare că locuitorii din sector plătesc cel mai puţin, din București, pentru ridicarea gunoaielor. De altfel şi Garda de Mediu a intervenit spunând că este un dezastru sanitar. În schimb, operatorul privat se apără spunând că nu este plătit şi că se află în incapacitatea de a mai plăti angajaţii.

Comentarii
Adauga un comentariu