Local

Șocant! O femeie a fost omorâtă de câini la Iași! Poliția a intrat pe fir – EXCLUSIV

Publicat: 07 dec. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Șocant O femeie a fost omorâtă de câini la Iași Poliția a intrat pe fir - EXCLUSIV
O femeie a fost omorâtă de câini la Iași

Astăzi, 07.12.2022, o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani, a fost găsită decedată în localitatea Vișan, din județul Iași. Se pare că aceasta avea pe corp urme de mușcături de animale. Cel mai probabil fiind vorba despre câini.

Polițiștii au intrat pe fir, au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac verificări pentru a se stabili întreaga situație. Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iași pentru necropsie, urmând ca medicii să stabilească cauza decesului.

Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că aceasta ar fi avut urme de mușcături pe trup, de aici rezultând faptul că aceasta ar fi fost atacată de câini.

„La data de 07 decembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii Postului de Poliție Bârnova au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că a observat o femeie decedată într-o grădină, de pe raza comunei Bârnova.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Lângă aceasta a fost găsit telefonul mobil. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei morții.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

În mediul online au apărut informații noi și o imagine cutremurătoare cu privire la incident.

„Bună seara dragi bârnoveni…
Pe raza comunei Bârnova a fost un eveniment foarte sumbru, tragic, pentru că incompetența din primăria Bârnova duhnește în prostie. Și cine are de suferit? Noi, oamenii de rând care încercăm să supraviețuim într-o lume contră.
Problema câinilor fără stăpân sau câinii care au stăpâni (și sunt imaturi, inconștienți) și le dă drumul să iasă din curte… este una dintre problemele cu care ne confruntăm noi bârnovenii…
O femeie a fost ucisă de câini în zona Cercu/Vișani, dânsa a încercat prin răsputeri să se salveze alergând de aceștia, dar în zadar … și luptându-se cu acei câini pentru a se salva… nu a făcut decât să-și sfârșească viața fiind sfâşiată de câini… foarte sumbru ceea ce se întâmplă în Comuna Bârnova…
Problema legată de câini este de ani buni de zile.. și nu doar in satul Vișani, ci si in Bârnova, Cercu, Todirel, Pietrăria chiar și în Păun…
Primăria Bârnova ca si instituție… are rolul de a proteja cetățenii, de a ajuta cetățenii și așa mai departe…
Dumnezeu să o ierte pe această femeie!
Iar cei care tot își dau drumul la câini să umble aiurea pe străzi să se uite bine la această poză… căci poate unul din câinilor a ajutat la masacru ăsta.
GÂNDIȚI-VĂ CĂ ÎN LOCUL ACELEI FEMEI PUTEAȚI SĂ FIȚI VOI SAU EU… SAU MAMA MEA… SAU MAMA TA … NU CONTEAZĂ CINE A FOST ACEA FEMEIE, CI CONTEAZĂ FAPTA CARE S-A ÎNTÂMPLAT…”, este mesajul transmis de Colotin Sebastian.

Comentarii
Adauga un comentariu