Titlurile zilei

Șoferul Mercedesului a trecut glonț pe culoarea roșie a semaforului! A fost la un pas să calce pietonul care se pregătea să traverseze – GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat: 27 sept. 2022
_____ Vizualizări 11 Comentarii
Șoferul Mercedesului a trecut glonț pe culoarea roșie a semaforului A fost la un pas să calce pietonul care se pregătea să traverseze  GALERIE FOTOVIDEO
Șoferul Mercedesului a trecut glonț pe culoarea roșie a semaforului, riscând să calce pietonul care urma să traverseze

Zilele trecute, pe Bulevardul Țuțora din Iași, conducătorul auto al unui autoturism marca Mercedes a trecut glonț pe culoarea roșie a semaforului. Mai mult, șoferul Mercedesului nu a acordat prioritate pietonului care se pregătea să treacă prin locul indicat. Pentru această faptă riscă o amendă substanțială, dar și suspendarea dreptului de a mai conduce pe o perioadă îndelungată

Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord a unui participant la trafic. Conducătorul auto al mașinii marca Mercedes riscă repercusiuni grave. Astfel de incidente se întâmplă aproape zilnic în Iași. Șoferul grăbit nu a acordat prioritate, trecând pe roșu, deși pietonul era pe cale să traverseze regulamentar.

o masina trecand pe rosu
Șoferul Mercedesului a trecut glonț pe culoare roșie a semaforului, riscând să calce pietonul care urma să traverseze

Șoferul Mercedesului a trecut pe roșu, riscând să calce pietonul care se pregătea să traverseze!

soferul mercedesului trecand pe culoarea rosie a semaforului
Șoferul care conducea o mașină marca Mercedes cu numere de înmatriculare de Iași, a trecut pe roșu

Joi, 22 septembrie 2022, pe Bulevardul Țuțora din Iași, a avut loc un incident care putea să se transforme într-o tragedie. Șoferul, care conducea o mașină marca Mercedes, cu numere de înmatriculare de Iași, a trecut pe roșu, deși acesta avea timp să frâneze și să stea la semafor ca toți ceilalți participanți la trafic. Pietonul ce avea verde urma să traverseze, dar pe șofer nu l-a interesat, trecând fără îi să acorde prioritate. Conducătorul auto a avut noroc, deoarece pietonul a fost vigilent și s-a asigurat, așadar tragedia a fost la un pas să se întâmple.

„Polițiștii rutieri ieșeni s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spațiul public și efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, declară reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Iași.

Din ce în ce mai mulți șoferi din Iași încalcă regulile de circulație, deși sunt conștienți de repercusiunile grave care ar putea urma.

pieton care traverseaza
Șoferul mașinii Mercedes era cât pe ce să calce pietonul care urma să traverseze

Alți doi șoferi au respectat „efectul de turmă”, trecând unul după celălalt pe culoarea roșie!

 soferii masinilor BMW si un Passat trecand pe rosu
Șoferii mașinilor BMW și Passat au trecut pe roșu, respectând efectul de turmă

Un alt incident grav s-a petrecut în trafic în urmă cu puțin timp. În dimineața zilei de 17 septembrie 2022, la ora 08:35, o situație similară a avut loc în zona gării din Iași. Șoferii mașinilor marca BMW și Passat s-au luat la întrecere și nu au mai ținut cont că semaforul era indica culoarea roșie. Probabil cei doi au confundat semafoarele, derutându-se unul pe celălalt. Chiar și așa, aceștia nu au nicio scuză plauzibilă pentru ceea ce au făcut. Pentru această faptă indivizii riscă amenzi substanțiale, dar și suspendarea dreptului de a mai conduce pe o perioadă îndelungată. Polițiștii ieșeni s-au sesizat din oficiu și au început o anchetă pentru a lua măsurile legale care se impun.

Astfel de incidente au loc mai mereu în Iași, fiind realizate mai ales de șoferii de BMW care, după cum se știe, nu au o reputație bună. Desigur, la nivelul țării există o revoltă împotriva conducătorilor auto ai acestei mărci, purtând un loc simbolic în inimile colegilor din trafic.

Șoferul Mercedesului a trecut glonț pe culoarea roșie a semaforului, fiind la un pas să calce pietonul care urma să traverseze regulamentar. Acesta riscă suspendarea permisului pe o perioadă îndelungată, dar și o amendă pe măsura faptei sale.

Comentarii
  • Daca facea asta in Tecsas, in Canada sau in Grecia de unde mi-am cumparat eu ADN, il arestam pe loc si il dadeam la TeleMbizor intr-o reclama cu puiul de la avicola. Dupa aia in veci nu ii mai dadeam visa de America.
    Iar pietonul trebuia dus la restaurantul El Jorj la o masa cu ciorba fierbinte, dupa o dezbatere politica a situatiei create de doamna cea care nu ma lasa in pace. Pietonul ciorba, tata sufleu (pierduse vreo doi dinti de la o cafteala crunta) iar eu fleica si cartofi prajiti cu garnitura galbena, special preparata cu dedicatie de chelnerul meu.

  • Da’ mai avem Politie Rutiera in Iasi? Asta-i pe tarlaua lu’ Adi…ca Mihaita e prea ocupat sa dea bine in poza la Casa Patrata. Despre
    Mihaita am auzit ca o sa primeasca actiuni la pompe funebre, la numarul de mortaciuni din judetul Iasi. Mandru cred ca mai este…!

  • Pentru cocalari semaforul este doar o sugestie !, suspendare permis 1 an de zile și urmarea obligatorie a unor cursuri de conducere preventivă și legislație rutieră de care să nu treacă fără examen

  • Jegul ala merita ucis cu pietre in fata familiei lui. Sunt pline stirile de accidente, nu mai era nevoie de unul in plus produs de limbricul asta mizerabil.

  • ar trebui cate 2 agenti de la rutiera sa stea camuflati in diferite puncte ale orasului cu un lansator de racheta antitanc Javelin si cand vad cate unu din asta in trafic, pac o racheta sa zboare in aer pana la etajul 9.

Adauga un comentariu