Cancan ultimă oră

Sofia Vicoveanca, stil de viață impresionant la vârsta de 80 de ani. Artista a mers într-un safari, departe de lumea mondenă

Publicat: 14 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sofia Vicoveanca stil de viață impresionant la vârsta de 80 de ani. Artista a mers într-un safari departe de lumea mondenă
Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat, iar la 80 de ani a plecat într-o vacanță în Kenya, alături de fiul ei

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat, iar la 80 de ani a plecat într-o vacanță în Kenya, alături de fiul ei. Cântăreața este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața sa.

Celebra artistă a postat mai multe imagini din concendiul său. Fiul său, Vlad, a încurajat-o pe Sofia Vicoveanca să își depășească fricile și să meargă într-un safari. Artista a fost extrem de entuziasmată de excursia din Kenya. Cântăreața este un adevărat exemplu de urmat.

Sofia Vicoveanca a plecat în Kenya în urmă cu trei zile și își ține fanii la curent cu aventurile sale. În vârstă de 80 de ani, artista continuă să cânte și să îi încânte pe fanii săi cu muzica ei formidabilă. Cântăreața a rămas văduvă în urmă cu 20 de ani, iar de atunci, solista nu s-a mai apropiat de nimeni.

Sofia Vicoveanca a plecat în Kenya

Sofia Vicoveanca este o artistă iubită de mulți români. Ajunsă la vârsta de 80 de ani, interpreta de muzica populară și-a făcut curaj și a plecat într-o vacanță de vis. Artista a plecat împreună cu fiul său în Kenya, unde are parte de momente de neuitat. Cântăreața este activă pe rețelele de socializare și îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce vizitează.

Sofia Vicoveanca a postat multe imagini din concediu, iar fiul său a reușit să o convingă să facă safari.

„Dragilor, mă aflu după 2 zile de safari…vă îmbrățișez trimițându-vă …din Kenya! Zi minunată!’, a scris Sofia Vicoveanca în dreptul imaginilor din vacanță.

Ce dietă ține Sofia Vicoveanca, la 80 de ani

Sofia Vicoveanca arată extrem de bine, fiind un exemplu demn de urmat. Artista este mereu elegantă și distincă, iar multă lume lume se întreabă care este secretul longevității. Vedeta a declarat că nu gătește și că preferă preparatele care se fac repede.

„Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e. Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a spus artista pentru Click.ro.

Adauga un comentariu