Actualitate

Soluția penibilă a unui primar pentru a scăpa de COVID-19:„Băgăm viruşii în conducte şi îi gazăm!“

Publicat: 21 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soluția penibilă a unui primar pentru a scăpa de COVID-19Băgăm viruşii în conducte şi îi gazăm
Soluția penibilă a unui primar pentru a scăpa de COVID-19. Ilie Boncheș: „Băgăm viruşii în conducte şi îi gazăm!“

Soluția penibilă a unui primar pentru a scăpa de COVID-19! Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, a avut o declaraţie controversată referitor la noul tip de coronavirus. El a spus că se gândeşte la o soluţie pentru a scăpa Vatra Dornei, dar şi România, de pandemie: să „bage viruşii în conducte şi să îi gazeze”.

Nu s-a găsit, încă, un vaccin pentru COVID-19, dar primarul de la Vatra Dornei, Ilie Boncheş, s-a gândit la o soluţie pentru a scăpa atât Vatra Dornei, cât şi România, de pandemie: să „bage viruşii în conducte şi să îi gazeze”.

Soluția penibilă a unui primar pentru a scăpa de COVID-19: Glumă sau prostie?

Declaraţia controversată a edilului dornean a venit în contextul vizitei premierului Orban pentru inaugurarea lucrărilor la magistrala de gaz, care va racorda oraşul sucevean la reţeaua naţională. Cele două cazane care vor încălzi bucovinenii au fost prilej de mare emoţie pentru politicienii din Suceava.

„Nu-mi vine a crede ca este o realitate si nu e un vis. Chiar sunt emoţionat la maxim pentru aşa vizită pe care o avem azi la Vatra Dornei. Îi rog pe dorneni să ne unim cu toţii şi să reuşim să trecem perioada aceasta grea, iar toţi viruşii vom reuşi să îi băgăm în conducte şi să îi gazăm, să încheiem pentru Dorna şi pentru România cu pandemia”, a declarat Ilie Boncheş, primarul din Vatra Dornei.

„Vreau să mulţumesc premierului României, Ludovic Orban, pentru finanţarea acestor două cazane de la Vatra Dornei. Dorna e ţara laptelor, a fructelor de pădure, ţara abatoarelor. Aici gravitează în jur de 50.000 de locuitori. Mulţumesc lui Dumnezeu că am prins acest moment legat de gazul metan de la Dorna”, a declarat Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Județean Suceava.

Pandemia COVID-19, combătută prin yoga!

Așa recomandă prim-ministrul Indiei, Narendra Modi. Acesta a transmis că exercițiile yoga combat noul coronavirus deoarece acestea contribuie la construirea unui „scut” imunitar împotriva virusului, scrie AFP.

„Ştim cu toţii că până acum nimeni în lume nu a reuşit să dezvolte un vaccin împotriva COVID-19″, a declarat liderul indian într-un videoclip publicat joi, cu câte va zile înainte de celebrarea, duminică, a Zilei Internaţionale Yoga.

„Acesta este motivul pentru care în prezent doar o imunitate puternică poate acţiona ca un scut protector sau o gardă de corp pentru noi şi pentru cei dragi (…) Yoga este un prieten fidel în construcţia acestui scut protector”, a continuat şeful guvernului indian într-un mesaj publicat pe canalul său de Youtube.

Americanii s-au „tratat” preventiv de coronavirus cu clor și vopsea de păr

Unii oameni care au început să își spele legumele și fructele în clor sau chiar să își îmbibe pielea în aceste substanțe, scrie The Guardian.

O femeie din SUA este protagonista unei astfel de povești. Ea și-a pus legumele și alte alimente în chiuvetă, a turnat peste ele soluție de înălbitor, oțet și apă fierbinte și le-a lăsat să se îmbibe. Curând, mirosul de clor din casă a devenit insuportabil, iar femeia a ajuns la spital cu dificultăți în respirație.

Un bărbat din Arizona a murit după ce a consumat substanțe folosite pentru curățarea acvariilor, în timp ce soția sa a ajuns în stare gravă la spital. Substanța care conținea un compus din clorochină, a fost băută de cei doi după ce l-au văzut pe Donald Trump recomandând hidroxiclorochina în timpul unei conferințe de presă.

Centrele care se ocupă de dezintoxicări și tratarea otrăvirilor au fost afectate în această perioadă de mulțimea de oameni care au sunat disperați după ce folosiseră dezinfectanți și alte materiale de curățat în moduri cât se poate de „ingenioase”.

Adauga un comentariu