Cancan ultimă oră

Soprana Irina Baianț, supusă unui control riguros înainte de a-l întâlni pe Vladimir Putin: „Tocurile nu puteau fi mai înalte de 5 cm”

Publicat: 21 mai 2022
În anul 2015, Irina a susținut un spectacol în fața lui Vladimir Putin, iar aceasta a făcut o serie de declarații despre controlul riguros la care a fost supusă, înainte de a presta în fața liderului de la Kremlin

Irina Baianț a cântat pe cele mai mari scene ale lumii și este una dintre cele mai cunoscute și apreciate soprane din România. De asemenea, în anul 2015, Irina a susținut un spectacol în fața lui Vladimir Putin, iar aceasta a făcut o serie de declarații despre controlul riguros la care a fost supusă, înainte de a presta în fața liderului de la Kremlin.

În cadrul podcast-ului lui Adrian Artene, românca a povestit cu lux de amănunte ce i s-a recomandat, înainte de a da ochii cu președintele Rusiei.

„Cei de la pază au trecut cu mâna prin părul meu”

Irina Baianț a vorbit pentru prima dată despre experiența pe care a trăit-o în urmă cu șapte ani, atunci când a avut ocazia să susțină un spectacol în fața președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Românca a povestit că înainte de a se prezenta în fața liderului rus, aceasta a avut parte de un control riguros, explicând cu lux de amănunte că era important chiar și felul în care își prindea părul. De asemenea, nu a avut voie să aibă părul prins în agrafe sau să aibă fixativ asupra sa.

Mai mult decât atât, tânăra româncă a mai precizat că și tocurile au avut o importanță foarte mare, asta pentru că acestea trebuiau să fie obligatoriu late sau subțiri, în niciun caz pătrate, dar și să nu depășească cinci centimetri.

În același timp, oamenii de la pază au verificat-o pe soprană chiar și în păr, trecând cu mâna prin podoaba capilară pentru ca aceștia să se asigure că tânăra nu avea cumva bombe ascunse.

„Interdicții propriu-zise nu au fost, au fost recomandări pe care să nu le încalci, deci să le iei ca pe un fel de interdicții. De la felul în care trebuia să îți prinzi părul, să nu ai ace de păr, să nu ai fixativ la tine, să nu ai nimic contondent, inclusiv înainte de

intrarea în scenă cei de la pază au trecut cu mâna prin părul meu să vadă că nu am ceva bombe ascunse prin păr.

Tocurile pantofilor nu aveau voie să fie mai mari de cinci centimetri, să fie lat sau subțire, în niciun caz pătrat. Nu aveai voie în pantaloni, era obligatoriu să ai o fustă sau un deux pieces sau o rochie de concert, care să nu aibă crinolină, să nu fie pluri-stratificată”, a povestit Irina Baianț.

Irina Baianț, despre întâlnirea cu Putin

Irina Baianț a mai mărturisit că întâlnirea cu Vladimir Putin a fost o experiență puternică, iar la acel moment, soprana nu s-ar fi gândit că președintele Rusiei poate iniția un război în Ucraina.

„Întâlnirea cu Putin fost o experiență puternică. Bineînțeles că nu m-am gândit niciodată că acest lucru se va întâmpla, dar istoria se scrie cu fiecare pas.”, a mai spus soprana.
Adauga un comentariu