Cancan ultimă oră

Sorana Cîrstea a spus, în sfârșit, adevărul despre relația ei cu Simona Halep. Ce s-a întâmplat atunci când au stat spate în spate și nu au interacționat deloc

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sorana Cîrstea a spus în sfârșit adevărul despre relația ei cu Simona Halep. Ce s-a întâmplat atunci când au stat spate în spate și nu au interacționat deloc
Sorana Cîrstea a spus, în sfârșit, adevărul despre relația ei cu Simona Halep. Ce s-a întâmplat atunci când au stat spate în spate și nu au interacționat deloc

Sorana Cîrstea a spus, în sfârșit, adevărul despre relația ei cu Simona Halep și a dat ca exemplu momentul în care presa a vorbit despre o răceală între ele, observată înaintea unui duel de pe terenul de tenis

Sorana Cîrstea a spus, în sfârșit, adevărul despre relația ei cu Simona Halep. Tenismena a povestit că ea și fostul număr 1 mondial WTA au avut mereu o legătură normală, numai presa a fost cea care a speculat că ar exista animozități între ele.

Sorana Cîrstea a spus, în sfârșit, adevărul despre relația ei cu Simona Halep

Sorana Cîrstea a spus, în sfârșit, adevărul despre relația ei cu Simona Halep. În vârstă de 34 de ani, tenismena, aflată acum pe poziția 30 WTA, a vorbit deschis despre prieteniile sau rivalitățile din lumea tenisului.

„De când am intrat eu în tenis, de acum 15 ani, s-a schimbat atmosfera în bine. Lumea e mai prietenoasă, mai relaxată. Chiar există prietenii.

Uite, să vă povestesc ceva. Asta sigur o să facă deliciul publicului. Că e cu Simona (n.r.- Simona Halep). Am jucat contra ei la Indian Wells, când m-a bătut. Cred că acum trei ani.

Noi am plecat din vestiar, ne-am uitat la alta și ne-am zis „Baftă!, baftă!».

Că sunt lucruri de bun-simț… În ziua respectivă ne-am văzut în vestiar, ne-am salutat «Bună, ce ai făcut? Unde ai fost aseară să mănânci?». A fost o conversație absolut normală. Ne-au chemat prin microfon să mergem la teren, ne-am dus la locurile noastre, ne-am urat «Baftă!, baftă!» și ne-am suit în mașinuța care ne-a dus la teren. Am stat spate în spate”, a început să povestească Sorana o întâmplare petrecută la Indian Wells, în 2022, în cadrul podcastului ”Vreau să știu”, moderat de Cătălin Oprișan.

Sorana Cîrstea a spus tot ce s-a întâmplat cu Simona Halep la teren

Sorana a continuat povestirea și a pus accent pe felul în care gesturile și felul în care s-a comportat ea, dar și Simona au dus la speculații care nu ar fi fost deloc reale.

„Ne-am dus, am jucat, m-a bătut, la fileu am felicitat-o. În vestiar totul a fost absolut normal. Iar apoi mi-a povestit antrenorul că s-a făcut mare «tam-tam» pe seama faptului că noi, pe drumul spre teren, am stat spate în spate și nu am avut nicio interacțiune. Dar ne duceam spre teren, ne concentram, toți sportivii fac la fel ”, a conchis Sorana pentru aceeași sursă.

Dacă a dorit să spună lucrurilor pe nume referitor la relația pe care o are cu Simona Halep, ei bine, Sorana a mai dezvăluit și ce legătură are și cu alte jucătoare din circuit.

„Normal, e o competiție între jucătoarele din vestiar, dar e o relație respectuoasă. Ai prietenele tale… Cu Angelique Kerber mereu ies la masă, m-a felicitat Dona Vekic de ziua mea și mereu ies cu ea la o cafea și povestim. Sunt relații frumoase, de prietenie”, a declarant Sorana Cîrstea la podcastul lui Cătălin Oprișan.

Adauga un comentariu